Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20200820-021439_Chrome.webp

Bizim yonetim muhakkak avukat araciliyla bunlari Uefa/Fifa’ya sikayet etmistir. Kac senedir transfer sikesi yapiyolar. En sonunda bunlara cok pis gecirecekler.

rizeye 2-2,5 gidiyo galiba.16 milyon eurodan hesapladıysan 4 milyon euro falan yapıyo 3te biri.o da senin dediğin kadar eder mi bilmiyorum.para konusunda kıtım ama o civarlar sanırım.bi arkadaş 18 milyonun tamamını kullanacak gibi yazmısta fener için,ondan gereksiz atladım mevzuya
+ bütçedeki paranın 1/3 ünü limite yazdırabiliyorsun. Yani şöyle açıklamak gerekirsa. Fener bonservisle hiç adam almazsa +18m olarak bonservisten karda gözükecek ve bu paranın 1/3 ünü limite yansıtacak. Not Rizeye verilecek parayı hesaba katmadan işlem yaptım

+ bütçedeki paranın 1/3 ünü limite yazdırabiliyorsun. Yani şöyle açıklamak gerekirsa. Fener bonservisle hiç adam almazsa +18m olarak bonservisten karda gözükecek ve bu paranın 1/3 ünü limite yansıtacak. Not Rizeye verilecek parayı hesaba katmadan işlem yaptım
Limite 45 m TL katkı verdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sat Marcao'yu 1 yıllığına kirala bu çocuğu Denayer gibi parayı da orta sahaya göm arkana yaslan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt