- 1 Mayıs 2018
- 58.750
- 49.480
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün her gazete lemina ve Onyekuru haberini girmiş. Lemina neyse de Onyekuruyu biz alalım. Biri yazmış. Beşiktaş Onyekuru ile anlaşmış. Monacodan cevap bekliyor. Diğeri Monaco ile anlaşıldı. Oyuncu ile görüşülecek yazmış.
Sen neler biliyosun renktaş üstüme duyum atın kurudukGalasevgisi haklı Lemina olmadı![]()
Trollemek için mi foto atmış leminaGalasevgisi haklı Lemina olmadı![]()
aynen öyle gözüküyor ama ben kamil gelmesi tarafındayımBalde keita dogru ozmn
Herşey beklenir bu adamdanTrollemek için mi foto atmış lemina
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen neler biliyosun renktaş üstüme duyum atın kuruduk
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neden milletin sana inanmadıgını bile bile duyum vermeye calısıyorsun.Yahu rezil ediyorsunuz kendiniziBeni banlıyorlar sonra hocamDuyumcu abiniz gibi kamilleri baz almayın derim. Galasevgisi doğru bilgiyi veren nadir insanlardan biri onu takip edin.
Moder ve Kamil ile ilgili biten bir şey yok. Çok zor 2 transfer Poznan rahat gelir elde edeceğini bildiğinden Luyindama formülüne sıcak bakmıyor. 2 oyuncu için de en geç çarşamba gününe kadar net bir şeyler çıkar. James ile ilgimiz yok.
Tamsm renktaş teşekkürlerBeni banlıyorlar sonra hocamDuyumcu abiniz gibi kamilleri baz almayın derim. Galasevgisi doğru bilgiyi veren nadir insanlardan biri onu takip edin.
Moder ve Kamil ile ilgili biten bir şey yok. Çok zor 2 transfer Poznan rahat gelir elde edeceğini bildiğinden Luyindama formülüne sıcak bakmıyor. 2 oyuncu için de en geç çarşamba gününe kadar net bir şeyler çıkar. James ile ilgimiz yok.
Ben ikisini isterim xdaynen öyle gözüküyor ama ben kamil gelmesi tarafındayım
Ben sordum adama her türlü habere duyuma harmanımNeden milletin sana inanmadıgını bile bile duyum vermeye calısıyorsun.Yahu rezil ediyorsunuz kendinizi![]()