Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün her gazete lemina ve Onyekuru haberini girmiş. Lemina neyse de Onyekuruyu biz alalım. Biri yazmış. Beşiktaş Onyekuru ile anlaşmış. Monacodan cevap bekliyor. Diğeri Monaco ile anlaşıldı. Oyuncu ile görüşülecek yazmış.

Bak iste canimi ne seri, ne lemina acitir. Hele ulkedeki yabanci mensah gibi coplere buradakilerin %80 ninin agzinin suyu akar benin umrumda olmaz tam tersi yonetim +puan alir.

Ama Onyekuru Turkiyede baska takima giderse canim cok yanar. Onu kabullenemem.

lemina kötü oyuncu değil abartmayın balon falan yazmışsınız yahu :D geçen sene takımın bütünü performans gösteremedi sakatlıklar vs de girince aradan şirazesi kaydı takımın. herkesin sağlıklı olduğu bir zamanda asıl performansını gösterir ve yararlı olur.

FATİH

OMAR - LUYINDAMA - MARCAO - SARACCHI

EMRE K - LEMINA - MODER - ARDA (c)

FALCAO - DIAGNE​

Sen neler biliyosun renktaş üstüme duyum atın kuruduk

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beni banlıyorlar sonra hocam :D Duyumcu abiniz gibi kamilleri baz almayın derim. Galasevgisi doğru bilgiyi veren nadir insanlardan biri onu takip edin.

Moder ve Kamil ile ilgili biten bir şey yok. Çok zor 2 transfer Poznan rahat gelir elde edeceğini bildiğinden Luyindama formülüne sıcak bakmıyor. 2 oyuncu için de en geç çarşamba gününe kadar net bir şeyler çıkar. James ile ilgimiz yok.

Lemina'yı biz başından beri istemiyoruz sakatlık yüzünden. Ama satış planımız olmayınca bari bir yıl daha tutalım dedik ama Lemina da istemediğimizi bildiğinden başından beri Beşiktaş'a yamalanmak için buralarda takılıyor.

Lemina iyi topçu, bazen fazla iyi hatta, ama çok maç kaçırıyor ve mental olarak olgun değil, yoksa senede 30 maça çıkabilse orta saha sorununu çözer.

Beni banlıyorlar sonra hocam :D Duyumcu abiniz gibi kamilleri baz almayın derim. Galasevgisi doğru bilgiyi veren nadir insanlardan biri onu takip edin.

Moder ve Kamil ile ilgili biten bir şey yok. Çok zor 2 transfer Poznan rahat gelir elde edeceğini bildiğinden Luyindama formülüne sıcak bakmıyor. 2 oyuncu için de en geç çarşamba gününe kadar net bir şeyler çıkar. James ile ilgimiz yok.
Neden milletin sana inanmadıgını bile bile duyum vermeye calısıyorsun.Yahu rezil ediyorsunuz kendinizi :)

Tamsm renktaş teşekkürler

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt