Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.043
- 1.400
- 813
Neden milletin sana inanmadıgını bile bile duyum vermeye calısıyorsun.Yahu rezil ediyorsunuz kendinizi![]()
Ben bildiğimi söylerim. İnanan inanır inanmayan inanmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden milletin sana inanmadıgını bile bile duyum vermeye calısıyorsun.Yahu rezil ediyorsunuz kendinizi![]()
Beni banlıyorlar sonra hocamDuyumcu abiniz gibi kamilleri baz almayın derim. Galasevgisi doğru bilgiyi veren nadir insanlardan biri onu takip edin.
Moder ve Kamil ile ilgili biten bir şey yok. Çok zor 2 transfer Poznan rahat gelir elde edeceğini bildiğinden Luyindama formülüne sıcak bakmıyor. 2 oyuncu için de en geç çarşamba gününe kadar net bir şeyler çıkar. James ile ilgimiz yok.
Lemina'yı biz başından beri istemiyoruz sakatlık yüzünden. Ama satış planımız olmayınca bari bir yıl daha tutalım dedik ama Lemina da istemediğimizi bildiğinden başından beri Beşiktaş'a yamalanmak için buralarda takılıyor.
Galasevgisinin de balon olduğu ortaya çıktı Lemina olayıyla
Belli olmazGalasevgisinin de balon olduğu ortaya çıktı Lemina olayıyla
Lemina Galatasarayda..
Linnes bu sene muhakkak kalmali. Sag+ sol bek rotasyonu icinMuslera
Omar Boss Marcao Saracchi
Moder Lemina
Feg James Keita
Falcao
Fatih
Linnes Donk Adil Taşdemir
Ömer Akbaba
Oğulcan Arda Kılınç
Diagne
Okan
Şener Emin Ahmet Süleyman
Taylan Abdüssamed
Recep Atalay Adem
Kerem
Bu sene çok geniş kadro gerekiyor, aşağıdaki kadrodan 5 adamı kaydetmemize gerek yok tam olarak 28 kişi. Bana kalsa Linnes i de gönderir Lemina yerine daha iyi birini isterim ama maliyet artar.
Yıllardır aşıyorlar zaten bu limit olayını nasıl olsa yaptırım yok, Mevcut kadrolarının 64 Milyon değerinde olduğunu söylediler sadece yaptıkları transferler bile limiti tamamlıyor nerdeyse.Bu sozde 18 milyonun nesi yansiyo fenere @Yusuf Ciftci @Can Akasra @Mustafa İnaç bi anlatın bakayim.limite 3te biri yansiyo diye biliyorum paranın.sikedeki gibi 1 gecede kural mi degisti?jozwiak ve moderi bile aldirmislar forumdaki gercekten Galatasarayli olan renkdaslar
Haklisin,dedigim limit konusunda da hakliymisim zati.herkes onayladi.arada bi foruma ugrayangillerden bi arkadas dun epey sacmaladi da,ondan usteledim mevzuyuYıllardır aşıyorlar zaten bu limit olayını nasıl olsa yaptırım yok, Mevcut kadrolarının 64 Milyon değerinde olduğunu söylediler sadece yaptıkları transferler bile limiti tamamlıyor nerdeyse.