İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
gonulşen öyle dediyse bize gelicek o zaman adam ne derse tutmuyor 10 duyum veriyor 9 yalan 1 şüpheliRman gonulsen leipzig diyo moder icin seyapabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gonulşen öyle dediyse bize gelicek o zaman adam ne derse tutmuyor 10 duyum veriyor 9 yalan 1 şüpheliRman gonulsen leipzig diyo moder icin seyapabilir
Jimmy şu yeni çıkcak kulüplerden birine gidebilir en kötü kasımpaşada oynar kalitesiz değil ama bizim için bayağı yetersiz oyuncu, gerçi geçen yaz bizim içinde yeterli gözüküyordu babel ile beraber ne olduysa hadi lige start verdik dedik bu oyuncular birden performans olarak %10a düştüler. Yeteneklerini kaybettiler yahu benim aklımın almadığı nokta orasıAllah'tan babelin biraz piyasası vardi onu kiralık falan bir şekilde gondeririz.
Jimmy denen gereksiz o maaşı İstanbul'u bırakıp bir yere gitmez
bilmiyom reis adami da hicbi duyumcu tipe itibar etmem acikcasi takip fln bos isgonulşen öyle dediyse bize gelicek o zaman adam ne derse tutmuyor 10 duyum veriyor 9 yalan 1 şüpheli
Şuan para verilip verilmemesi değil mesele. Sen kapa açıkladıysan kontrata yazdıysan sattığın kadar ala dahil olur hepsi. Sıcak para olayı değilki iş.Her ikisine de para verilmedi ki?
Herhangi bir peşinat verilmedi. Bizim oğlan muhabbetinden seneye anca ücret alırlar onlar.
Buna katılıyorum maalesefAlbayragin sorumlu oldugu transfer komitesi basimizda durdugu sürece bize rahat yok. Açık ve net
bence hoca istememiştir onları. yönetim almıştır hocada mecbur kalmıştırJimmy ve Babeli isteyen Fatih hoca şimdi gönderiyor bu kafayla daha çok transfer yanlışı yapar hoca eminim bu dönemde en az 2-3 yanlış transfer yaptırır
bu iki herifi terim istemedigi surece kimse almazdi kulube. ayrica terimden habersiz izni olmadan mutfaga peynir bile girmiyodur o kadar yani. dedigin gibibence hoca istememiştir onları. yönetim almıştır hocada mecbur kalmıştır
yersen
2 iyi orta saha 1 hizli kanat demek avrupa liginde en az ceyrek final demek. Ceyrek veya yari final yaparsak luyindama 30 marcao 20e satilir seneye cok rahat sekilde 10 tane luyindama marcao aliriz. Yonetim 15 gun icinde 2 iyi orta saha 1 hizli kanat gerekiyor.
1.Babeli parasi karsiligi bonsrvis gostererek gonder
2. Belhanfa 5m managere komisyon falan sattirin
3. Linnese takim bulunsun
Ne safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmezAlbayrak elini verse kolunu kaptırır. Çok saf bir adam. O yüzden transfer işlerinde başarılı olamıyor. Herkes bunu saf, enayi yerine koyuyor.
2 iyi orta saha 1 hizli kanat demek avrupa liginde en az ceyrek final demek. Ceyrek veya yari final yaparsak luyindama 30 marcao 20e satilir seneye cok rahat sekilde 10 tane luyindama marcao aliriz. Yonetim 15 gun icinde 2 iyi orta saha 1 hizli kanat gerekiyor.
1.Babeli parasi karsiligi bonsrvis gostererek gonder
2. Belhanfa 5m managere komisyon falan sattirin
3. Linnese takim bulunsun
Atalay olur bartug olur omer olur 2 iyi orta saha cok onemli2 iyi orta sahanın yanında 3.isim Taylan mı olur Ömer mi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu anlayıslı baskan varken yönetim kanaati olarak floryada sandalyenin yeri değişmez. tüm transferler hocaya yazar liste dışı bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.bence hoca istememiştir onları. yönetim almıştır hocada mecbur kalmıştır
yersen