Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'tan babelin biraz piyasası vardi onu kiralık falan bir şekilde gondeririz.

Jimmy denen gereksiz o maaşı İstanbul'u bırakıp bir yere gitmez
Jimmy şu yeni çıkcak kulüplerden birine gidebilir en kötü kasımpaşada oynar kalitesiz değil ama bizim için bayağı yetersiz oyuncu, gerçi geçen yaz bizim içinde yeterli gözüküyordu babel ile beraber ne olduysa hadi lige start verdik dedik bu oyuncular birden performans olarak %10a düştüler. Yeteneklerini kaybettiler yahu benim aklımın almadığı nokta orası

Her ikisine de para verilmedi ki?

Herhangi bir peşinat verilmedi. Bizim oğlan muhabbetinden seneye anca ücret alırlar onlar.
Şuan para verilip verilmemesi değil mesele. Sen kapa açıkladıysan kontrata yazdıysan sattığın kadar ala dahil olur hepsi. Sıcak para olayı değilki iş.

Ömere o performansla rusya falan bir müşteri bulamıyorsak acilen çalıştığımız menajerlere silktiri çekmemiz gerekiyor adamların dertleri galatasaray az ucuza salsın aradan güzel fark yiyeyim kafası.

Kasımpaşada olsa bugün türkiye peşindeydi minimum birine 6-8e çakarlardı.

Şu eldeki oyunculardan gelir elde edemeyen yönetim hiç boşuna 7-8 ay daha takımda kalayım diye düşünmesin yol yakınken kulislere haber salsın millet kadrosunu oluştursun seçim yapılsın

Jimmy ve Babeli isteyen Fatih hoca şimdi gönderiyor bu kafayla daha çok transfer yanlışı yapar hoca eminim bu dönemde en az 2-3 yanlış transfer yaptırır
bence hoca istememiştir onları. yönetim almıştır hocada mecbur kalmıştır

yersen

Transfer işlerini başarılı ya da başarısız ama çok sayıda ve çabuk olması anlamında biz Yurdeşen Karahasan, İrfan Kurdoğlu, Ergün Gürsoy, Ali Dürüst, Mehmet Cansun son dönemlerde Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel gibi isimlerde gördük lakin bu yönetimde bu tarz iş bitirici adam maalesef yok...

Zanka'yı aldıkları takım.Yurtdışı basınında Zanka'nın bonservisi bizim medyaya göre daha yüksekti..
Fenerbahçe, Huddersfield forması giyen Terence Kongolo için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. (Manu Lonjon)

2 iyi orta saha 1 hizli kanat demek avrupa liginde en az ceyrek final demek. Ceyrek veya yari final yaparsak luyindama 30 marcao 20e satilir seneye cok rahat sekilde 10 tane luyindama marcao aliriz. Yonetim 15 gun icinde 2 iyi orta saha 1 hizli kanat gerekiyor.
1.Babeli parasi karsiligi bonsrvis gostererek gonder
2. Belhanfa 5m managere komisyon falan sattirin
3. Linnese takim bulunsun

Babel keske artik Fulhame transfer olsa. Bize adama verdigimiz imza parasini yarisini bonservis olarak verseler bile yeter. Fulham icin 1 milyon cerez parasi.

2 iyi orta saha 1 hizli kanat demek avrupa liginde en az ceyrek final demek. Ceyrek veya yari final yaparsak luyindama 30 marcao 20e satilir seneye cok rahat sekilde 10 tane luyindama marcao aliriz. Yonetim 15 gun icinde 2 iyi orta saha 1 hizli kanat gerekiyor.

2 iyi orta sahanın yanında 3.isim Taylan mı olur Ömer mi ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayrak elini verse kolunu kaptırır. Çok saf bir adam. O yüzden transfer işlerinde başarılı olamıyor. Herkes bunu saf, enayi yerine koyuyor.
Ne safi adamin otobus minibus filosu var sen uyaniksin neyin var? Turk milletindeki bu asagilama olayini cozemedim. Buradaki herkesi topla bir albayrak etmez

Türk liginde tek sene sözlesmesi kalmis oyuncuya 30 ve 20 zor verirler. Marcaoun yasi 25 Luyindama o zaman 27 yasinda olacak. Yani o kadar genc de degiler.

Bence sözlesmelerini uzatmazlarsa, gelecek sene ikise beraber 25-30 arasindan fazla zor ederler.

bence hoca istememiştir onları. yönetim almıştır hocada mecbur kalmıştır

yersen
bu anlayıslı baskan varken yönetim kanaati olarak floryada sandalyenin yeri değişmez. tüm transferler hocaya yazar liste dışı bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt