Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 yıldır yapılacak transferleri belhanda satışına bağlayan iş bilmez yönetim var. Yetmedi mi ya yetmedi mi? Adam gitmiyor 1 yıl daha kalacak net belli. Neden onun üzerinden gidiliyor taraftara yem ediliyor yeter be.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl mantık ya.

O zaman cumhurbaşkanı Erdoğan da hepimizden 100 kat daha başarılı olmuş birisi. Kendisini eleştiren ve beğenmeyenler politika ya atılıp kendileri ulaşsın o makama bakalım kaç oy alacaklar. Aynı mantık.

sent via GSC
Tabiki de oyle ulkede en guclu kisi. Daha iyi yonetirim diyen ciksin meydana zaten. Elestirmek baska bir sey saf falan diyerek asagilamak baska bir sey

Sen forumda yazıyorsun, o GS'yi yönetiyor o zaman eleştirme nasıl bir mantık bu? Birilerini eleştirmek için o makamda veya daha üstte mi olmak lazım?

Sen forumda yazıyorsun, o GS'yi yönetiyor o zaman eleştirme nasıl bir mantık bu? Birilerini eleştirmek için o makamda veya daha üstte mi olmak lazım?
Elestirmiyorsun kardesim. Saf diyorsun kucuksuyorsun. Bu yazdigin safliktir diyorum. Yoksa ben de sabaha aksam elestiriyorum yonetimi.

Elestirmiyorsun kardesim. Saf diyorsun kucuksuyorsun. Bu yazdigin safliktir diyorum. Yoksa ben de sabaha aksam elestiriyorum yonetimi.
Renktaş sen diyorsun ki adamın minibüs filosu var adama saf diyorsun. Şimdi ben ne demişim önceki yorumda. Transfer işlerinde saf. Bu dediğim yorumla minibüs filosunun olması ne alaka. Albayrak, Süleyman Hurma kadar uyanık birisi midir? Değildir.

bari Kobra Muratı alalım
DA02533B-4856-4020-9E7F-83276B2F70EF.webp

Albayrak isterse Mars'a dolmuş çeksin, transfer işlerinde zerre başarılı değil. Eskiden yalakalık ve cepten para vermesi ile diğer yöneticilerden kendini ayırıyordu. Yalakalar çoğalınca, ffp gelince hiçbir faydası kalmadı. Yurtiçinden bile oyuncu alamıyor artık. Donanımlı biri değil, diksiyonu zaten leş. Zamanı dolalı çok oldu, terim sayesinde hala yöneticilik yapıyor.

Yurtdışına çıktığında zaten anlaştığımız oyuncularda bile pürüz çıkarıyor. Falcao fotosu sayesinde kim bilir kaç para ekstra komisyon yedirdik menajerlere.

Son 2 yıldır yapılacak transferleri belhanda satışına bağlayan iş bilmez yönetim var. Yetmedi mi ya yetmedi mi? Adam gitmiyor 1 yıl daha kalacak net belli. Neden onun üzerinden gidiliyor taraftara yem ediliyor yeter be.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sırf bizi değil, gomis'i göndermemize müsaade et yerine 2 forvet alacağız diye hocayı kandırmış adamlar bunlar.

Tabiki de oyle ulkede en guclu kisi. Daha iyi yonetirim diyen ciksin meydana zaten. Elestirmek baska bir sey saf falan diyerek asagilamak baska bir sey
Ama arkadaş haklı ben de Apo nun transfer işleri için kesinlikle naif olduğunu düşünüyorum.

Çakal gibi olacaksın her yer seni yemek için bekleyen kurtlarla kaynıyor. Yok o küsmesin yok o takımla aramız bozulmasin yok etik yok metik.

sent via GSC

fatih hoca bi açıklamada bulunsa keşke,sesini özledim

Renktaş sen diyorsun ki adamın minibüs filosu var adama saf diyorsun. Şimdi ben ne demişim önceki yorumda. Transfer işlerinde saf. Bu dediğim yorumla minibüs filosunun olması ne alaka. Albayrak, Süleyman Hurma kadar uyanık birisi midir? Değildir.
Suleyman hurma hangi takimi sampiyon yapmis? Hangi takimi ilk 3e Sokmus? Hangi takimla istikrarli sekilde adam satmis? Tek tuk oyuncularla basari mi oluyor? Senin gordugun suleyman hurmaya fb bjk gs niye sans vermemis? Hurma tsde sportif direktor olarak sampiyon oldu mu herhangi bir basarisi var mi?

Monchi falan desen anlicam verdigin ornekte suleyman hurma.

Ama arkadaş haklı ben de Apo nun transfer işleri için kesinlikle naif olduğunu düşünüyorum.

Çakal gibi olacaksın her yer seni yemek için bekleyen kurtlarla kaynıyor. Yok o küsmesin yok o takımla aramız bozulmasin yok etik yok metik.

sent via GSC
Schalke başkanının lincoln transferinden sonraki yorumu herşeyi anlatıyor. Haldun üstünel gibi adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt