Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1597935231780.webp

Suleyman hurma hangi takimi sampiyon yapmis? Hangi takimi ilk 3e Sokmus? Hangi takimla istikrarli sekilde adam satmis? Tek tuk oyuncularla basari mi oluyor? Senin gordugun suleyman hurmaya fb bjk gs niye sans vermemis? Hurma tsde sportif direktor olarak sampiyon oldu mu herhangi bir basarisi var mi?

Monchi falan desen anlicam verdigin ornekte suleyman hurma.
İyi de Süleyman Hurma'nın yönettiği takımların hedefi şampiyonluk mudur? Kayseri'ye Monchi gelse şampiyon yapabilir mi? Yapamaz. Adamların derdi para kazanmak zaten. Süleyman Hurma da maalesef bu işi Albayrak'tan iyi yapıyor. Oyuncu alma ve satmada kendisinden daha başarılı. Bize gelse yolacak çok keriz bulur o imkanlarla. Albayrak saflığından ve iyi niyetli olduğundan diğer takımları yolamıyor.

Albayrak winner bir adam.
7 kere gelmiş 7 kere şampiyonluk yaşamış. Tek kaybettiği sezon geçen yıl.
Dolayısıyla Albayrak'a vefasızlık yapmayın.
Seri diye ortalığı yıkan tayfa sezon başlayınca seri ye ilk küfür edenler oldu. Büyük transfer Seri Çöp muamelesi gören Ömer Bayram'ın katkısını veremedi. Herşey transfer değildir.

İyi de Süleyman Hurma'nın yönettiği takımların hedefi şampiyonluk mudur? Kayseri'ye Monchi gelse şampiyon yapabilir mi? Yapamaz. Adamların derdi para kazanmak zaten. Süleyman Hurma da maalesef bu işi Albayrak'tan iyi yapıyor. Oyuncu alma ve satmada kendisinden daha başarılı. Bize gelse yolacak çok keriz bulur o imkanlarla. Albayrak saflığından ve iyi niyetli olduğundan diğer takımları yolamıyor.
Kardesim bana suleyman hurmanin başarılarını yaz diyorum. Hala oyle mi boyle mi diyorsun. Adam tsyi yonetti ne yapmis hocbir sey aldigi oyuncularin hepsi bos

Albayrak winner bir adam.
7 kere gelmiş 7 kere şampiyonluk yaşamış. Tek kaybettiği sezon geçen yıl.
Dolayısıyla Albayrak'a vefasızlık yapmayın.
Seri diye ortalığı yıkan tayfa sezon başlayınca seri ye ilk küfür edenler oldu. Büyük transfer Seri Çöp muamelesi gören Ömer Bayram'ın katkısını veremedi. Herşey transfer değildir.
Sonuç olarak Albayraktan memnunuz ?

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın Moder ve Jozwiak transferinde rakipleri var. Transferleri zor."

A Spor

Merhaba yeni orta saha benim. Boş sözleşmeye imza attım (4 milyon). Soruları alayım
Luyindama'nin zorunlu satin alma opsiyonu 29 temmuz'da kullanildi, yeni sezonda yani, FFP seneye bittigine gore Moder icin 1.5m kiralik bedeli ve gelecek sezon 10-15 temmuz'dan sonra 5m zorunlu satin alma opsiyonu mumkun degil mi?

3 haftaya maçlar başlıyor transfere dair tek umut ışığı yok. Ne hallere düştük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt