Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mhk başkanları neden hep bjk li oluyor? Şimdide Serdar Tatlı olacak mış. Tesadüf mü yani buda şimdi.

Fb ye limite uyuyor mu? Önce fbye caksinlar o zaman bakariz
Geçen sene uymadı ceza aldı mı hayır, ama aynısını biz yaptığımızda ceza yiyeceğiz.
Ersun Yanal hakemlere salladı ceza almadı, Terim biraz manidar konuşunca 3-4 maç ceza aldı.
Bu işler böyle, Fb böyle yapar lobisi güçlü, Fenerli iş adamları takımını sahipleniyor Galatasaray'lı iş adamları ise ellerini ceplerine götürmüyorlar.
Kaan Ayhan'ı istediğimiz belliymiş, hangi yönetici çıkardı ortaya koydu 2m euro hiç kimse, zaten o kadar parası olmayan adam iş adamıyım demesin bir zahmet. Aradaki fark bu. Dursun Özbek'i hiç sevmem ama o herif bile cebinden para vermiş, aradan 3 sene geçtikten sonra istiyor parasını, eğer elini taşın altına sokmayacaksa yöneticilik yapmasın bizim iş adamları. Herşeyi taraftardan beklemesinler.

Orta sahada adam yok ula ne 1 transferi. Bu gidisle Selcuk'u futbola geri döndururuz.

orta sahamıza bakınca ben:

16414.jpg

Fb ye limite uyuyor mu? Önce fbye caksinlar o zaman bakariz

limite bir şey uydurulur belki ama imzaladığımız borç yapılandırmasının geri ödemesi başlayacak. bizi asıl zorlayan o olacak bence.

gs sözlük'te bir entryde gördüm. şu şekilde bir ödeme planı varmış.

2020 - 200 milyon tl
2021 - 200 milyon tl
2022 - 255 milyon tl
2023 - 365 milyon tl
2024 - 1.080 milyar tl

bunun altından kalkmamıza imkan yok. ya bunu yeniden dizayn edecekler ya da batacağız.

entry linkini de bırakıyorum. detaylı bir biçimde anlatılmış. türkiye bankalar birliği borç yapılanması

limite bir şey uydurulur belki ama imzaladığımız borç yapılandırmasının geri ödemesi başlayacak. bizi asıl zorlayan o olacak bence.

gs sözlük'te bir entryde gördüm. şu şekilde bir ödeme planı varmış.

2020 - 200 milyon tl
2021 - 200 milyon tl
2022 - 255 milyon tl
2023 - 365 milyon tl
2024 - 1.080 milyar tl

bunun altından kalkmamıza imkan yok. ya bunu yeniden dizayn edecekler ya da batacağız.

entry linkini de bırakıyorum. detaylı bir biçimde anlatılmış. türkiye bankalar birliği borç yapılanması
Klüplerin başına kendi yöneticilerini geçirecekler ardından da istedikleri gibi satacaklar.

Belhanda 4 almış 5 almış 3 almış anlarım hadi herşeyi geçtim, ulan bu adam messi mi 5 senelik sözleşme ne arkadaş. Sanırsın 18 yaşında. Gram akıl yok hiçbirinde. Babel 33 yaşına gelmiş 3 sene yapıyolar.

Bu sene Allah'tan yaz okuluyla haşır neşiriz de haberleri takip edemiyoruz. Bir takımda her transfer süreci saç baş yoldurur mu yahu? Her sene aynı şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt