Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki sezon üst üste ligi 6. ve 7.bitiren takim icin iyi transferEvet oyle
Fakat onu sormadim ustad
Adi bizle geciyor diye sayip sovdugunuz heriflemi yerli kaliteleri birden bire cook artti idi sorum
Asporda mi ne bi herif reis adini hatirlamiyorum. Twitterdan ozur diliyordu dun aksamLinç yiyen kim?
Evet abi ama bunun planlaması yapıldı mı onu merak ediyoruz.Havalar bu kadar sıcskken İstanbul’da günde çift antrenman ne kadar sağlıklı emin değilim.Biz durduğumuz yerde bayılacak gibi oluyoruzRakip dediğin ıstanbulspor ile maç yapıp aziz yıldırım in Düzce de yaptırdığı kamp alanında çalışmalara başlamış. Bugün olan bir şey değil bu yıllardır aynı şeyi yapıyorlar.
Biz ise Avrupa da yaptığımız için kampları malum pandemi de var programı ertelenmiş veya çıkmayacak olabiliriz.
GSCimbom Mobile App
Evet abi ama bunun planlaması yapıldı mı onu merak ediyoruz.Havalar bu kadar sıcskken İstanbul’da günde çift antrenman ne kadar sağlıklı emin değilim.Biz durduğumuz yerde bayılacak gibi oluyoruz
Harun&Altay
Gökhan Gönül Serdar Falette Novak
Ozan Sosa
Sinan Gümüş Mert Hakan Rodriguez
Mame Thiam
Fener sampi. diyebilir miyiz?
Asporda mi ne bi herif reis adini hatirlamiyorum. Twitterdan ozur diliyordu dun aksam
bu sene feneri şampiyon yapmak için herşeyi yapacaklar Rizede ki Galatasaray maçini sabirsizlikla bekliyorum olaylar çıkacak çok bariz...Kesin olan bişey var hakemler taraf tutarsa hatalarına kasitli olarak devam ederlerse adim gibi eminim bi kaçı çok fena dayak yer çarşıda pazarda..Fikstüe dikkat ligin ikinci yarısı yine kadıköye yollayacaklar bizi..
Merhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.
Sevgiler saygilar arkadaslar. Gelecek sezon icin basarilar dilerim. Avrupa'da da iyi sanslar
o rus bu çocuğu kanarya demek yasak galibakahrolsun fb
o rus bu çocuğu kanarya demek yasak galiba