Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts ve başak kadrolarına tav olun tamam da lütfen ama ya

şu anda hala fenerde birşey yok

6-7 yıllık açlıkla saldırmazlarsa bir cacık olmaz bunlardan

Rakip dediğin ıstanbulspor ile maç yapıp aziz yıldırım in Düzce de yaptırdığı kamp alanında çalışmalara başlamış. Bugün olan bir şey değil bu yıllardır aynı şeyi yapıyorlar.

Biz ise Avrupa da yaptığımız için kampları malum pandemi de var programı ertelenmiş veya çıkmayacak olabiliriz.

GSCimbom Mobile App
Evet abi ama bunun planlaması yapıldı mı onu merak ediyoruz.Havalar bu kadar sıcskken İstanbul’da günde çift antrenman ne kadar sağlıklı emin değilim.Biz durduğumuz yerde bayılacak gibi oluyoruz

Yurtdisi kampının riskine girmezler burda biyerde takilacagiz işte. Güney daha sıcak İstanbul iyidir gene bunun yanında
Evet abi ama bunun planlaması yapıldı mı onu merak ediyoruz.Havalar bu kadar sıcskken İstanbul’da günde çift antrenman ne kadar sağlıklı emin değilim.Biz durduğumuz yerde bayılacak gibi oluyoruz

GSCimbom Mobile App

Bizim kadro iyi olsun da gerisi önemli değil.Ama transfer için en ufak umut ışığı yok.Elin sakat leminasını bile ikna edemiyorlar.

bu sene feneri şampiyon yapmak için herşeyi yapacaklar Rizede ki Galatasaray maçini sabirsizlikla bekliyorum olaylar çıkacak çok bariz...Kesin olan bişey var hakemler taraf tutarsa hatalarına kasitli olarak devam ederlerse adim gibi eminim bi kaçı çok fena dayak yer çarşıda pazarda..Fikstüre dikkat ligin ikinci yarısı yine hern sene odugu gibi yine kadıköye yollayacaklar bizi..

Harun&Altay
Gökhan Gönül Serdar Falette Novak
Ozan Sosa
Sinan Gümüş Mert Hakan Rodriguez
Mame Thiam

Fener sampi. diyebilir miyiz?

1597862944369.webp

FB bu sene yerli kemik kadroyu sezon boyu kullanarak ise yarayip yaramayanlari ayıklayıp önümüzdeki sezon planlamasını yapıyor şuanda.
Bu sene serbest diye yabanci ağırlıklı kadro kurmak önümüzdeki yıl sıkıntı yaratır. Bunun karmasıni iyi yapıp ona göre yapılanma lazım bu sezon bile.

GSCimbom Mobile App

bu sene feneri şampiyon yapmak için herşeyi yapacaklar Rizede ki Galatasaray maçini sabirsizlikla bekliyorum olaylar çıkacak çok bariz...Kesin olan bişey var hakemler taraf tutarsa hatalarına kasitli olarak devam ederlerse adim gibi eminim bi kaçı çok fena dayak yer çarşıda pazarda..Fikstüe dikkat ligin ikinci yarısı yine kadıköye yollayacaklar bizi..

Zaten bu sene de Şampiyon olamasalar kulübü kapatsınlar. fenerasyon ve mhk yetmemiş gibi şimdide diğer kulüpler bunları yalamaya başladı.

Merhaba arkadaslar. Bu foruma sadece sizlere bir tane duyum degil NET BIR BILGI vermek icin üye oldum. Ben almanya'da yasiyorum ve Fenerbahce taraftariyim. Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan Darida ile anlasti. Oyuncunun 1 yillik sözlesmesi kaldi ve 1,5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli konusuluyor. Sanirim hafta sonuna kadar bu is bitmis olur.

Sevgiler saygilar arkadaslar. Gelecek sezon icin basarilar dilerim. Avrupa'da da iyi sanslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt