- 1 Mayıs 2018
- 58.019
- 48.777
- 3.873
valla bayerne dair en ilginç şey o müllerin bu kadar gol ve asist yapması.Yıllardır anlamlandıramıyorum bunu
Hocan taktikin bilgisine bagli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bayerne dair en ilginç şey o müllerin bu kadar gol ve asist yapması.Yıllardır anlamlandıramıyorum bunu
adam yıllardır böyle ki bir sürü hocayla çalıştı hep ilk 11 di.Bir şekilde gol olucak yerde bitiyor boştaki adamı görüyor.Bence bu alt yapıda aldığı bilgiyle daha çok alakalıHocan taktikin bilgisine bagli
ya rengim febeli biri demiş inanmamak lazımDarida 30 yaşındaymış Bundesliga’da en çok koşan oyuncuymuş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Belözoğlu, Trabzonspor'dan Nwakaeme'nin menajeri ile görüştü. Ajansspor
Antrenman kaynakli mi bilmiyorum ama inanilmaz gibi.Nasil antreman yaparsan, oyle oynarsin. - Hans Flick
Di Marzio'ya göre Sosa yillik 3 (üc) milyon euro kazanacak
valla keşike Tüm Türkiye bilse şu herifler kime ne kadar maaş veriyor diye unlimitleşşş kuşlarDi Marzio'ya göre Sosa yillik 3 (üc) milyon euro kazanacak
ali naci konusuyor
Gnabry'nin Müller'in defansif katkısı çalışkanlığı muhtemelen Mariano'dan daha fazladır takım halinde hareket ettikten sonra A.Davies sol bek oynar Alaba stoper oynar Kimmich orta saha oynar-net bir defansif orta saha oyuncun olmadan maça çıkarsın filan bunlar çok mesele değil önemli olan takım olabilmekSu Bayern'in ortasaha formasyonunda 3 tane ofansif oyuncu oynuyor ama rakiplere kabus gibi cokuyorlar.Cok ilginc degil mi sizcede?
maaşının 4 te 3 ünü kasımpaşa bile veriyor olabiliraah aah oyle olurmu kadir, Sosa imza parasiz, bonussuz, senelik 1m euroya oynayacaktir. - Ahmet ercanlar
ANK:
Lemina, 1.4M€ yıllık ücreti kabul etti. 650 bin€ indirim söz konusu. Southampton ile görüşülüyor.
Mehmet Ekici menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi. Fatih hocanın kararı bekleniyor.
3 ortasahadan biri Ekici olabilir demek bu.Eger hoca onaylarsa kusura bakmasin eksik oyunculardan falan dem vurmasin.Bile bile lades demek bu.Ayni anda 2 sakat oyuncuyu almakANK:
Lemina, 1.4M€ yıllık ücreti kabul etti. 650 bin€ indirim söz konusu. Southampton ile görüşülüyor.
Mehmet Ekici menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi. Fatih hocanın kararı bekleniyor.