Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyon euroya scout(!) transferi yapmaya çalışıyoruz :)

Jozwiak ve Moder ikilisi gelip yanınada Lemina'yı falan geçip Lerma'yı alırsak kadro kurtarır düzeye gelir sonra eldeki tüm fazlalıkları sepetleme görevine girişmek lazım, Belhanda-Ahmet Çalık-Babel-Jimmy ve Şener bunlardan bonservisiyle Sekidika-Yunus-Taşdemir bunlardan kiralık olarak kurtulmak lazım. Kadro gereksiz kalabalık ama as kadro bir o kadar dar.

Porto,Hulku yanlış hatırlamıyorsam 18 milyon Euro'ya Japonya'dan aldı.

Ustad bizim böyle scout transferlerine 2 3 milyondan fazla para verme imkanımız yok.Kaldı ki ikisini de dunya kadar kulup istiyormuş zaten.Marcao dısında gerçekten scout hamlesi görmedim ben.Evet scout sadece genç adam bulmak değil ama buyuk olçude o.

Bartali'ye herkes geçen yıl burada övgüler diziyordu. Takıma komando eğitimi yaptırıyor diye.
Geçen sezon ders oldu takım ne koşabiliyor ne de sakatlıklardan kurtulabiliyordu Scott Piri'yle oynadığımız dönemler bariz fiziksel üstünlüğümüz oluyordu en azından bunun garantisi var

Ustad bizim böyle scout transferlerine 2 3 milyondan fazla para verme imkanımız yok.Kaldı ki ikisini de dunya kadar kulup istiyormuş zaten.Marcao dısında gerçekten scout hamlesi görmedim ben.Evet scout sadece genç adam bulmak değil ama buyuk olçude o.
shakhtar
vitao-palmeiras- 4 m
marcos antonio-estoril-3.5 m (marcaoyu izleyen elemanların bunu görmemesi ayıptır)
marquinhos cip-sao paulo- 1 m
dodo-coritiba- 2m
fernando-palmeiras- 5.5 m
maycon-corinthias-6.5 m
manor solomon-israil ekibi- 6 m
bunların harici tete var 15 milyon bunu alamayız zaten de üsttekilerin hiçbirini alamaz mıydık acaba :) yaşları max 20-21 koyu olanlar son avr macında 11de idi

fb alırsa şaşırmayın..artık ellerinde 18 mil para var. bizimkiler hiç acelemiz yok diyor..
Ya ikidir 8 milyon diyosun.bunun 3te 1i yansiyo limite.4.5-5 milyon yani.yanlis biliyosam da arkadaslar anlatsin diycem ama böyle durum.vedatin 18e gittigi zaten dumenle olan bisey,ama ellerinde 18 milyon falan da yok. O 4,5-5 milyon da sosa ve novaka gitti gibi.iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt