Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marek heinz ile ismail bouzid bitmiş son dk pürüz olmazsa Romalı Ahmed barussoda geliyo. Yönetimin ismini sır gibi sakladığı dünya yıldızı 10 numara Julio Baptista.

Yaklaşık 15 senedir tffde kim varsa,feneri yeterince destekliyo zaten maclarda hakemlerle.şikeciler hangi haksiz sevinci yasiyo yine?belki gelen daha az destekleyecek, az memnuniyet duyacaklar.2 olmayan penalti yerine 1 olmayan penalti verilse lehlerine,yazik degil mi anguşlara😐

Bu arada cagne ve falcao çift forvet olmaz 2 tane statik adamla olmaz o iş birisi elmander tarzı gezici pres yapan oyuncu olmalı yoksa eksik oynariz
Diagne yedekte bekleyecek Falcaonun yanina Ogulcani koyacak iste pis isleri Ogulcan yapacak.Eger Tutarsa Engin Baytar gibi olacak Engin Baytrarida kimse istemiyordu bizde kendisini buldu.Falcao sakatlanirsada Diagne Ogulcan olacak.Bu sene forvette pek sikinti cikacagini sanmiyorum

Sıkıldım bu haberlerden artık ya.

yıl 2020 hala ‘onun önü açılacak, feneri şampiyon yapacaklar’ bıktım usandım.

Futbol konuşulmuyo ülkede. Çık topunu oyna maçını kazan sürekli bahaneler sürekli isyan etmeler.

Bizim karaktersiz Feghouli’e TFF/Zekerya Alp dedi sanki çık 30. dakikada kırmızı kart ye diye.

Bomboş işler bomboş. Kendimize bakmamız lazım bu şekilde ilerleyemez kulüp.

Karaktersiz fege o kadar paraları vermen farklı bir konu bu başka bir konu.
Biz bu konulara odaklandığımız için başarısız olmuyoruz.

Gerektiğinde bu işleride takip edip gerekli tepkiyi vereceksin.Çünkü karşında seni her türlü aşağıya çekmek için her türlü yola başvuracak kahpe rakiplerin var.Medyada inanılmaz üstünlükleri var.

geçen seneki rize ve gaziantep maçındaki hakem kararları sence normal mi.?
ben senelerdir futbolu takip ederim heleki var sistemide devredeyken bu kadar bariz üst üstte hatalar yapıldığını görmedim.Geçen sene yaşadığımız bu durum diğer iki şikeci klüp yaşasaydı yer yerinden oynar hala konuşuyor olunurdu.

evet kesinlikle biz çatır çatır oyunumuzu oynasak hekemlerde karşımızda duramaz.
yahu burda oyundan bağımsız art niyetin çok net olduğu bir durum var.Yemişim oyunu yahu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt