- 31 Ocak 2019
- 190
- 80
- 223
Marek heinz ile ismail bouzid bitmiş son dk pürüz olmazsa Romalı Ahmed barussoda geliyo. Yönetimin ismini sır gibi sakladığı dünya yıldızı 10 numara Julio Baptista.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamin aleyküm
Belhanda linnes babel gitmedi mi?
kopekle cakalla ugrasacak olsaydim veterner olurdum be gulum cyaa <3
Kemerburgaz arazisi duruyor orada. 25 degil 50 olsun. 5m euromuz yok mu?
kopekle cakalla ugrasacak olsaydim veterner olurdum be gulum cyaa QUOTE]Ulan senin gibi maymunla her gün uğraşıyoruz bu bizi baytar mı yapar saygızı danimarkali
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne yedekte bekleyecek Falcaonun yanina Ogulcani koyacak iste pis isleri Ogulcan yapacak.Eger Tutarsa Engin Baytar gibi olacak Engin Baytrarida kimse istemiyordu bizde kendisini buldu.Falcao sakatlanirsada Diagne Ogulcan olacak.Bu sene forvette pek sikinti cikacagini sanmiyorumBu arada cagne ve falcao çift forvet olmaz 2 tane statik adamla olmaz o iş birisi elmander tarzı gezici pres yapan oyuncu olmalı yoksa eksik oynariz
ne cektiblablablablabla
5m euroyu biz cer cope veriyoruz her yılSamsun başkanı acayip zengin öyle böyle degil
Dedeee
Sıkıldım bu haberlerden artık ya.
yıl 2020 hala ‘onun önü açılacak, feneri şampiyon yapacaklar’ bıktım usandım.
Futbol konuşulmuyo ülkede. Çık topunu oyna maçını kazan sürekli bahaneler sürekli isyan etmeler.
Bizim karaktersiz Feghouli’e TFF/Zekerya Alp dedi sanki çık 30. dakikada kırmızı kart ye diye.
Bomboş işler bomboş. Kendimize bakmamız lazım bu şekilde ilerleyemez kulüp.
Hirs yapmasi pekte iyi degil bayadir Futbol oynamiyor ilk haftalarda kendini cok zorlarsa sakatlanabilir.Arda konusunda yanıldığını belirtmek isterim.
Köpek gibi asılacak bence. Şaşırtacak herkesi.