Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klüplerin başına kendi yöneticilerini geçirecekler ardından da istedikleri gibi satacaklar.

bu işin sonu oraya gidecek gibi duruyor.

belki ödemeyi daha uzun vadeye yaymak gibi bir opsiyon da gündeme gelebilir.

ama netice olarak kaderimiz yöneticilerimizin değil başkalarının elinde olacak gibi.

limite bir şey uydurulur belki ama imzaladığımız borç yapılandırmasının geri ödemesi başlayacak. bizi asıl zorlayan o olacak bence.

gs sözlük'te bir entryde gördüm. şu şekilde bir ödeme planı varmış.

2020 - 200 milyon tl
2021 - 200 milyon tl
2022 - 255 milyon tl
2023 - 365 milyon tl
2024 - 1.080 milyar tl

bunun altından kalkmamıza imkan yok. ya bunu yeniden dizayn edecekler ya da batacağız.

entry linkini de bırakıyorum. detaylı bir biçimde anlatılmış. türkiye bankalar birliği borç yapılanması
Seneye biz bugünleride ararız, şimdiden aytaç maytaç alsınlar yoksa seneye sadece pttligden transfer yapacak durumdayız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

limite bir şey uydurulur belki ama imzaladığımız borç yapılandırmasının geri ödemesi başlayacak. bizi asıl zorlayan o olacak bence.

2020 - 200 milyon tl
2021 - 200 milyon tl
2022 - 255 milyon tl
2023 - 365 milyon tl
2024 - 1.080 milyar tl

bunun altından kalkmamıza imkan yok. ya bunu yeniden dizayn edecekler ya da batacağız.

entry linkini de bırakıyorum. detaylı bir biçimde anlatılmış. türkiye bankalar birliği borç yapılanması
Bunu sadece biz imzalamadık. bu yıl fb de seve seve imzalıcak. o zaman gelince diğer klüplerde itiraz eder yeniden yapılandırılır zaten. Türkiye'de günü kurtaracaksın. Öyle 3 5 yıllık planlar iş yapmaz burada.

2020 - 200 milyon tl
2021 - 200 milyon tl
2022 - 255 milyon tl
2023 - 365 milyon tl
2024 - 1.080 milyar tl

Diagne'yi 13 milyona aldık, yarım sezon sonra satmaya çalıştık, satamadık.
Babel'i aldık yarım sezon sonra kiraya verdik.
Nzonzi'yi aldık yarım sezon sonra kadro dışı bıraktık.

Biz bu kafayla batmayı hakediyoruz zaten.

mehmet ekici ile anlasilamamasi halinde rota mehmet dikici’ye cevrilecekmis
akasya-durağı-sinan-1.webp

bu sene iskeleti yeniden oluşturup önümüzdeki yıllar için transfer ihtiyacını azaltmamız lazım ama beceremeyeceğiz gibi görünüyor.
bu tablo ile bizi karanlık yıllar bekliyor bence.

Yapılır yapılır, yumurtanın kapıya gelmesi beklense de yapılır. Seneye yabancı durumu da net değil. Olacak diyorlar ama zor olması sanki. Her ihtimali düşünüp takıma katkı yapacak olan gençleri ayırdıktan sonra geriye kalan özellikle yerli gençleri kiralamak önemli. Pişmesi gerek oyuncuların.

Polonyanin transfer ihracinda en yuksek rakam 7 milyonmus.Biz bir adamla ilgileniyoruz 10-12 fiyat cekiyorlar.

Anadolu kuluplerini anladik, bize satmamak icin diretiyorlarda acaba Polonyadakilerin bizle alip veremedigi ney

bız karargümrükte falan sov yapmadan kuzey lıglerınde oynayan afrıkalı almayız bı 20 sene daha bosuna beklemeyın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt