Tugay Nidag
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.849
- 15.374
- 1.938
Alhassani bir ara ingilizler istiyor haberleri vardi. Onlar oyuncuyu yine isterse baya pahali olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu 1 yıl oynatıp sattıktan sonra Brezilyalı bi ön libero almamız yok muAdamlarin rekor satislarina baktim da bu transfer 2-3m arasi biter. Boyle oyunculari alin yemisim Seri'yi Lemina'yi Mensah'i. Genc, basariya ac, bonservisi ile aliyorsun, tutarsa iyi paraya satarsin.
Çok net. Bizi Arap kulüpleri gibi zannediyorlar. Ee Diagne çöpüne 13 milyon verirsek adamların da bizi öyle her vasat oyuncuya milyon eurolar verecek sanması normal.Polonyanin transfer ihracinda en yuksek rakam 7 milyonmus.Biz bir adamla ilgileniyoruz 10-12 fiyat cekiyorlar.
Anadolu kuluplerini anladik, bize satmamak icin diretiyorlarda acaba Polonyadakilerin bizle alip veremedigi ney
Dribbling yapan 6 numara yarin gelsin hemen baslasin
Merhaba yeni orta saha benim. Boş sözleşmeye imza attım (4 milyon). Soruları alayım
faslı değil korkma..Alhassan mı
Dribbling yapan 6 numara yarin gelsin hemen baslasin
Kerizliğimiz 7 düvele yayılmış bütün menajerler farkında.Uluslararası keriz olduk yaniPolonyanin transfer ihracinda en yuksek rakam 7 milyonmus.Biz bir adamla ilgileniyoruz 10-12 fiyat cekiyorlar.
Anadolu kuluplerini anladik, bize satmamak icin diretiyorlarda acaba Polonyadakilerin bizle alip veremedigi ney
saclari dokulmeye yuz tutan bi zenci muhtemelen 32 yasindadir![]()
Çok net. Bizi Arap kulüpleri gibi zannediyorlar. Ee Diagne çöpüne 13 milyon verirsek adamların da bizi öyle her vasat oyuncuya milyon eurolar verecek sanması normal.
Ndidi de 45 yasinda ama PL'de topunu oynuyor30 yasindadir bu
Bu sene uymusuz diye acikladi uefa. Dsha da bitti isteseneye de varmış ama kuralları harfiyen uyarsak kalkıyormuş galiba
Kayseriye su vermeyinJesse Sekidika'nın talipleri:
Hatayspor
Kayserispor
Denizlispor
(Fanatik)
Kampta kendini gösterse de takımda kalsa. Ortalama 50 maçlık süreçte iş yapardı. Kendine güveni olsa biraz, iyi bir de kamp görürse hoca değerlendirir belki.