Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.822
- 4.439
- 778
jorge jesus durumu nasıl değiştirebilir bu ne saçma haber,hadi adam satın dedi ne değişcek kasımpaşa gibi bedava verecek halleri yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

olabilecek tek senaryo=> oyuncuyu kullanmicani belirtir, maliyetini gs karşılasın kiralık oynasın orda derjorge jesus durumu nasıl değiştirebilir bu ne saçma haber,hadi adam satın dedi ne değişcek kasımpaşa gibi bedava verecek halleri yok![]()
Moder ve Kamil gelecek diye Polonya sitelerini takip ediyorum belki bir bilgi kaparım diye. Foruma döndüm bütün reklamlar Polonya sitelerinden, artık Moder ve Kamil ciddiye bindi demek ki. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan![]()

Geçen sene de menajer önerisinden önce bize Sörloth'u önermiş..johan Elmander bulmuş bize bu topçuyu kötü çıkmaz heralde
3 ekim de 5 m euroya aytaç kara alıp öyle kapanıcak transfer
Kimdir bu kartopuOrta sahamıza ilaç olacak kişi. Asker değil generaldir top geçer adam geçmez.Ekli dosyayı görüntüle 90080
isimle futbolun ne alakası varAlhassan Yusuf
Bununda ismini begenmedim gelmesin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seri > hagiBu orta saha olsun da sen kına yak kardeş ne seriymiş be ne yaptı bu kadar her mesajında seri var inşallah gelmez
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Malili ülkesinde darbe yaptıKimdir bu kartopu