Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri'deki forvet idi galiba o yaşlı olan?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inanmayan arkadaslarimiz olabilir ama net Bilgi veriyorum simdi:
Darida Pazar aksam saat 20:20'de Istanbul'da olacak.
Yakin arkadasi Ondrej Vrabec'le gelecekler.
uydurma haber takılma..Renktaşlar askerdeyim foruma uzak kaldım james mevzusu nedir
Son zamanlarda sağlam duyum veren bi sayfa var.Twitter'da Gala Sevgisi adı.O bu transferi yalanladı.Fotomaç haberi büyük ihtimalle.Haftaya cumartesiye kadar 2 orta saha transferi de gelecekmiş o sayfaya göre.Tezkereni hayırlısıyla alır gelirsin inşallah renktaş..Renktaşlar askerdeyim foruma uzak kaldım james mevzusu nedir
Maalesef yalandan ibarettirRenktaşlar askerdeyim foruma uzak kaldım james mevzusu nedir
resmi hesap hazır mısınız diye heyecanlandırdı sonuç ne peki?
o olamaz heralde diye düşündüm çok incelemedim dedikoduların arkasına gelince bide,tabi sende laf çarpmak yerine düzgünce söyleseydin keşke yine de saol
fener fidye mi ödemiş bilir öyle işleri"Enner Valencia, Fenerbahçe'de! Kız kardeşi kaçırılan tecrübeli futbolcu, sorunlar çözüldükten sonra İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak."
cümleye bak
Videonun sonunda olsun hastagta olsun belli etmişler Gs app TR'ye de geldi. Fiyatlarda aylık alırsan 20 TL ama yıllık yaparsan 150 TL(aylık olarak 12.5 TL) oluyor.resmi hesap hazır mısınız diye heyecanlandırdı sonuç ne peki?