Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene lige hızlı başlayınca ve şampiyon ilan edilince uzun maratonda kadroları yetersiz, Başakşehir ve Trabzonspor'un gerisinde bitirirler,kasaplar liginde Vedat Muric'in sakatlanmasina bakar demiştim.
Bu sene stoper ve kanat rotasyonu belirsiz olmasına rağmen daha çok puan toplayacaklari aşikar.BJK,TS,Sivas ve Alanya'da yarışta kalamaz artık.
Yine de şampiyonluk yarışında olup olmayacaklarını Muric'in transferi belirler.Bu yıl daha da uzun lig maratonunda yaşli bir kadroyu ve orta sahayı rahatlatacak yegane oyuncu ön alan baskısı ile Vedat Muric(Elmander tarzı). Kalırsa muhtemelen Başakşehir ile yarışırlar.Rakiplerin Avrupa macerası felan derken şampiyon da olurlar.
Biz ise maalesef yine sağlık sorunları ve sağlıklı düşünme sorunu nedeniyle motivasyon kaybıyla başlayıp erken havlu atabiliriz.
Borsada fb hisseleri bir haftadır %30 arttı, kokuyu aldılar, şampiyonluğun favorisi olarak fiyatlanıyor. Tabi zamanl işler daha değişir ama şuanki hava bu sene başak ve fb çekişir görüntü öyle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En azindan dürüst oldugynu düşündüğüm birinin haberini paylastim,gala sevgisi falan degil

Cavaniyi transfer etmemiz mukemmel oldu cidden ya. Tum takim tamamdi bi forvetimiz yoktu simdi takim tamamlandi iste

Cavaniyi alma ihtimaliyiz yok. 40m euroya indirmeye çalışıyoruz denilen maaş cavani ile o limite asla inmez.

Yav geçelim bu işleri birde yorum yapıyorsunuz ciddi ciddi.. herkes den indirip istetip 5-6-7 ye james cavani ye mi? vericez gözünüzü seveyim 2 tane orta saha alalım artık işimize bakalım.

Cavani felan inanmayın yahu orta saha almadık daha ne Cavanisi

Borsada fb hisseleri bir haftadır %30 arttı, kokuyu aldılar, şampiyonluğun favorisi olarak fiyatlanıyor. Tabi zamanl işler daha değişir ama şuanki hava bu sene başak ve fb çekişir görüntü öyle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Korona döneminde(yurtdışı oyuncu getirmek artık daha zor) dikkat ederseniz hep ligi bilen,ne vereceği belli olan, kaliteli isimleri aldılar.Aslinda gerçeği onlar da biliyor, Gustavo_Muric olmadan şampiyon olmayacaklarını.O yüzden iki oyuncuya da fahiş raklamlar isteyip güya oyuncuları elde tutmayı basaracaklardi ancak hesaba katmadiklari yabancı takımlar o paraları verince bütün planların bozulmasından korkup işi yokuşa sürüyorlar bu gün ki gibi yalanlama haberleri yaparak.

Nasil bir kafa transferi yonetiyor cok merak ediyorum oyuncu kiralamak icin bilr adam satman lazimken bonservisi 10 milyon oyuncularla ugrasiyoruz

Kistan belliydi oyuncu satmak zorunda oldugumuz hicmi hazirlik yapilmadi hicmi gorusme yapilmadi ayranimiz yok icmeye polonyaya gidiyoruz gezmeye bu tip scout transferleri cok kisa surede basina sizmadan bir iki gunde bitmeli paran yok madem ne diye kendini rezil ediyorsun tum enerjini oyuncu satmaya harca bu yonetim gitmedikce bizden bir bok olmaz

Lan en azindan gundem değişti,sabah aksam lemina mi konusacagiz...insallah ciddi haberler olur cavani ve jamesle ilgili,biraz da oyle kafayi yeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt