- 1 Mayıs 2018
- 58.766
- 49.488
- 3.873
Baktım da bu eleman da çok birseu yok gibi
neden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baktım da bu eleman da çok birseu yok gibi
her dönem transfer dönemini açmak için gün sayarken, açıldıktan sonra da bi an önce bitse de kurtulsak bu işkenceden diye gün sayıyoruz. nası bi paradoks ulan bu
Orta sahaya gelecek vaadeden bir ismi katmak için yoğun uğraş veren Galatasaray. Jakub Moder , Alhassan Yusuf dışında İsmaila Coulibaly‘nin transferi için Menajerine tam yetki verdi. [ @DiyagonalHaber ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çizik atmışlar. Boş zamanında çete üyeliği falan yapıyor galiba.bunun yüzüne nolmus
Serdar Tatlı'nin hakemliği çok iyiydi.Kimseye boyun eğmez hatta itiraz eden oyuncuları tersler, azarladı.Bence iyi olmuş,hele ki Oğuz Sarvan gibilerin MHK'de yer almayacak olması çok daha iyi.Değişen bişi olmucak rengim, fanatik bjk li Serdar Tatlı oluyor yeni Mhk başkanı
onla da alakası var da parayı çok çarçur etmeme durumu da var.Albayrak gibi vasifiz adam, kos koca Galatasaray transfer komitesine yurutuyorsa, ancak bukadar.
onla da alakası var da parayı çok çarçur etmeme durumu da var.
bence elimizdeki 1.43 m euroyu ahmeti alan takıma verebiliriz bizden kurtardıkları için@gsarayruhu1905: Galatasaray, bonservis bedeli veren takıma Ahmet Çalık'ı verecek. Oyuncuyu isteyen takımlar var, bonservis veren yok.
burdan bakıyor bu veletlerdeOrta sahaya gelecek vaadeden bir ismi katmak için yoğun uğraş veren Galatasaray. Jakub Moder , Alhassan Yusuf dışında İsmaila Coulibaly‘nin transferi için Menajerine tam yetki verdi. [ @DiyagonalHaber ]
yalnız bu fotodaki olay gerçekleştiğinde galatasaray daha kazançlı olacak
ortalama aylık kaç para alıyorsungalatasaray emin eller de dostlar rahat olun. ben hatırlamıyorum böyle bir dönem. yönetim iyi iş çıkarıyor, oyuncuların basında da fatih terim var. iyi ilerliyoruz. her şey kuralına uygun ve makul. olması gerektiği gibi.
arka kapılar ardında neler olup bitiyor bilemiyoruz. zaman neyi doğru yapıp neyi yanlış yaptığımızı gösterecek. gazlanmasın taraftar da şu cavani ve james isimlerini gördükten sonra. sonra şirazesi kayıyor yönetimin.Oda var da
Scoutlarin vasat
Yoneticilerin is bitiremiyor, dinamik degil.
Para sikintisinda, cozum bulamiyor
vesaire vesaire.
ben sana yaşını soruyor muyum dyortalama aylık kaç para alıyorsun
yok yönetimden diyorum mc kaç para veriyor sanaben sana yaşını soruyor muyum dy