Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her dönem transfer dönemini açmak için gün sayarken, açıldıktan sonra da bi an önce bitse de kurtulsak bu işkenceden diye gün sayıyoruz. nası bi paradoks ulan bu

her dönem transfer dönemini açmak için gün sayarken, açıldıktan sonra da bi an önce bitse de kurtulsak bu işkenceden diye gün sayıyoruz. nası bi paradoks ulan bu

Albayrak gibi vasifiz adam, kos koca Galatasaray transfer komitesine yurutuyorsa, ancak bukadar.

Obaaa messi martinez takası konuşuluyor inter barca arasında

Lukakuyla fena 2li olurlar giderse

Hele bide gidip juve nin elinden ligi alırlarsa cümbüşe gel :)

galatasaray emin eller de dostlar rahat olun. ben hatırlamıyorum böyle bir dönem. yönetim iyi iş çıkarıyor, oyuncuların basında da fatih terim var. iyi ilerliyoruz. her şey kuralına uygun ve makul. olması gerektiği gibi.

galatasaray emin eller de dostlar rahat olun. ben hatırlamıyorum böyle bir dönem. yönetim iyi iş çıkarıyor, oyuncuların basında da fatih terim var. iyi ilerliyoruz. her şey kuralına uygun ve makul. olması gerektiği gibi.
ortalama aylık kaç para alıyorsun

Oda var da

Scoutlarin vasat
Yoneticilerin is bitiremiyor, dinamik degil.
Para sikintisinda, cozum bulamiyor

vesaire vesaire.
arka kapılar ardında neler olup bitiyor bilemiyoruz. zaman neyi doğru yapıp neyi yanlış yaptığımızı gösterecek. gazlanmasın taraftar da şu cavani ve james isimlerini gördükten sonra. sonra şirazesi kayıyor yönetimin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt