GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 145

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
639,4K
Sayfa
145/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istersen son iki senede kimleri aldigimizi ve hala kimleri transfer ettigimize bakalim ?
Yoo Yiğit'i örnek vermişsin o sene kaç adam alınmış kaç tanesi tutmuş kaç tanesi patlamış bak bakalım. Öyle bir transfer dönemi daha geçirsek ihya oluruz yaw sercan-yiğit iki tane patlak adam var gerisi %110 verimle oynamış. O sene yanlış transferler için berbat bir örnek.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Scott Piri, dün koronavirüs testine girdi. Amerikalı çalıştırıcının sonuçlarının kesinlik kazanmasının ardından takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Yoo Yiğit'i örnek vermişsin o sene kaç adam alınmış kaç tanesi tutmuş kaç tanesi patlamış bak bakalım. Öyle bir transfer dönemi daha geçirsek ihya oluruz yaw sercan-yiğit iki tane patlak adam var gerisi %110 verimle oynamış. O sene yanlış transferler için berbat bir örnek.
o sene icin kim dedi yigit gokoglan vakalari yasiyoruz hala dedim xD????

FFP var rahmi, yoksa çok iyi kadro oluştururduk
Ben Jamesi alalim mi diyorum biraz akilli olsak diyorum. Suan tek sevindigim transfer Emre K acikcasi. Omar'ida tanimiyorum ama iyi diyorlar bakalim hayirlisi.
Ama gidip oynatmiyacagan 12 ay sonra yine gonderecegin oyunculari niye transfer ediyorsun? Sedikayi kullanmiyacaksan 6 sonra gondereceksen bu sen transferi yapmadan once arastirmamisin anlamina geliyor. Diagne transferide oyle mesela adamin manyak oldugunu sen bilmiyormuydun?

Cok bariz ya bu kulubun transfer sorumlulari transfer yapmadan oyunculari iyice arastirmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri