salona git kim kimi almis bak bakalm
oooooo yarro Yunus Tarismasi popcorn Verin lan Bana
salona git kim kimi almis bak bakalm
Yoo Yiğit'i örnek vermişsin o sene kaç adam alınmış kaç tanesi tutmuş kaç tanesi patlamış bak bakalım. Öyle bir transfer dönemi daha geçirsek ihya oluruz yaw sercan-yiğit iki tane patlak adam var gerisi %110 verimle oynamış. O sene yanlış transferler için berbat bir örnek.istersen son iki senede kimleri aldigimizi ve hala kimleri transfer ettigimize bakalim ?
jimmy durmaz yildizi 20/21 sezonunda parlayacak diyorsun
ogulcan minimum 1200 dk alacak diyorsun
ok
oooooo yarro Yunus Tarismasi popcorn Verin lan Bana
futbol ve dransferden anlayan kisiler gelsin pls.he diyorum
James sadece sanatsever degil, ayni zamanda performans sanatina da ilgi duyan bir kardesimizdir.James *********************************** yıldızlarını takip edip duruyordu.
Kafasını futbola verecek , gelişimini düşünen gençleri tercih ederim.
Instagram fenomenlerini filan transfer etmeyi birakmaliyiz
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
futbol ve dransferden anlayan kisiler gelsin pls.
o sene icin kim dedi yigit gokoglan vakalari yasiyoruz hala dedim xD????Yoo Yiğit'i örnek vermişsin o sene kaç adam alınmış kaç tanesi tutmuş kaç tanesi patlamış bak bakalım. Öyle bir transfer dönemi daha geçirsek ihya oluruz yaw sercan-yiğit iki tane patlak adam var gerisi %110 verimle oynamış. O sene yanlış transferler için berbat bir örnek.
icler acisi ya kimler yonetiyor su kulubu yaziklar olsun
haklisin pardon yanlis forum'a girmisim twitter'a girecektimo zaman gitmen gerekicek krdsm
haklisin pardon yanlis forum'a girmisim twitter'a girecektim
Parali üye degilsen fazla bisey kaçirmisorsun zatenUygulamaya giremiyorum
O kadar adam alırsan 1-2 tanesinden verim alamayabilisin gökoğlan onlardan birisiydi vakalık bir durumu yok.o sene icin kim dedi yigit gokoglan vakalari yasiyoruz hala dedim xD????
hayırlı olsunnyse cahillerle bi yere kadar konusulur
size haber veriyim
ali kaan gunereni aldik
Bende telefon numarasını yazıyorum kod geliyor ama server error yazıyor giremiyorumUygulamaya giremiyorum
yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyordu maalesefNe günlerdi be. Şu zamanlarda doğru yapılansaydık şu an bambaşka bir seviyedeydik.
Ben Jamesi alalim mi diyorum biraz akilli olsak diyorum. Suan tek sevindigim transfer Emre K acikcasi. Omar'ida tanimiyorum ama iyi diyorlar bakalim hayirlisi.FFP var rahmi, yoksa çok iyi kadro oluştururduk