Yardım mı etmek istiyorsun yani????aa geçmiştim koronanın faydaları![]()
Yardım mı etmek istiyorsun yani????aa geçmiştim koronanın faydaları![]()
Kes lan Emrah'la konuşamazsındemleniyormusun
Yok, yarına var o planım. Dinleniyorum bugün.demleniyormusun
Sen hiç boş rakı şişesi gördün mü?Kes lan Emrah'la konuşamazsın
Isin acayip tarafi bankalar birligi anlasmasini imzalasi bile bizden az limiti olucak. Limit son senedeki gelirlere gore ayarlaniyor. Yani hakkaten cikmayabilir ya da limit olayini kaldiracaklarFener bu kadar transfer yapiyorda cok az ihtimal olsada bunlarin cogunun lisansi cikmazsa cok komik olucak.
İtlik peşindesin, konu dışına çıkmaSen hiç boş rakı şişesi gördün mü?
Şimdi girebildim uygulamaya üye olmayınca üye numarası kısmı boş oluyor herhangi bir sayı yazmıyor.Muhtemelen her üye olanı sayıyordur toplam üye olarak ama içilerinden bir kısmı paralı üyedir, ilk günden zor o rakamlara ulaşmak.
@Umut Gül sen bilirsin makel 2 hadi erkek be
Bende şimdi girebildim sonunda,üyelere özel video 9k herkese açık 34k burdan belli oluyor zaten.Şimdi girebildim uygulamaya üye olmayınca üye numarası kısmı boş oluyor herhangi bir sayı yazmıyor.
Olmaz hem adem hem ogulcan geldiSerbest birakirlarsa veya bjkya hediye etmezlerse bizimkiler mevute salca olur. Gecen sene istemislerdi ibb bşk fbye hediye etmisti
Sen hiç boş rakı şişesi gördün mü?
Gerçekten miBende şimdi girebildim sonunda,üyelere özel video 9k herkese açık 34k burdan belli oluyor zaten.
1 yıllık üyelik 149 tl bu arada aylık 12 lira uygun baya.
Serbest birakirlarsa veya bjkya hediye etmezlerse bizimkiler mevute salca olur. Gecen sene istemislerdi ibb bşk fbye hediye etmisti
O sayılarda şu anda doğru olamayabilir çünkü giremeyenler falanda var uygulama 2 haftaya veya 1 aya stabil olur o zaman belli olur kaç üye olduğu ama 10 bini geçtiği kesin gibi.Bende şimdi girebildim sonunda,üyelere özel video 9k herkese açık 34k burdan belli oluyor zaten.
1 yıllık üyelik 149 tl bu arada aylık 12 lira uygun baya.
Aylık 19.99 yıllık 149.99, yıllık seçince direk çekiyor tamamını.oda aylık 12.5 tl civarı yapıyor.Gerçekten mi
aylık 5 euro diyorlardı