kavgaya son verelim polis geldi
ft gitmedi mi daha
ft gitmedi mi daha
Sabah 10-11'de uyanık mısın? Sınav var. 5 soru 45 dakika, kolay sorar.yolla reis soruyu bakayım.
Serbest birakirlarsa veya bjkya hediye etmezlerse bizimkiler mevute salca olur. Gecen sene istemislerdi ibb bşk fbye hediye etmisti
atmadan duramazdım abi!!
Rivayetlerle mi iş yapıyorsun dingilsen hepsini kaybediyormuşsun olm nereden görsün.
Yav sus hadi tokat manyağı yapıyor seni adam sabahtan beri, hala bik bikRivayetlerle mi iş yapıyorsun dingil
sana ne lan? 10 yıllık kankam o benim, ona serbestYav sus hadi tokat manyağı yapıyor seni adam sabahtan beri, hala bik bik
he yav ekimden sonrada ara transfer donemi felan var kasmayalimEkime kadar vaktimiz var yaw
o vakit hiç bitmiyor 2 yıldır rahmicim.he yav ekimden sonrada ara transfer donemi felan var kasmayalim
Eğer @Recep Yıldırım a 100 avro göndermezsen kıvrımın gider.ŞEV GÜMÜŞ KIVRIM olmuşum
@Emrah Duvar @Berke Deniz @Ibrahim Özveren
tebrikleri alayım. emrah abi artık rütbemiz aynı o.i düşük rütbeliler yanında abi demicem sana itibarım zedelenmesin
oscar görevlisine attım yılbaşında pay edecekEğer @Recep Yıldırım a 100 avro göndermezsen kıvrımın gider.
bu filmi cok izledik ustad yorulduk artik yani baska biseyler deneyelim felan diyoruzda iste yenilege cok acik 1 milletde degiliz.o vakit hiç bitmiyor 2 yıldır rahmicim.
baktılar olacak gibi değil, ''sorgulamayın bir bildiğimiz var deyin,'' demeye başladılar.
bir de böyle deneyeceklermiş
Babelin tapusunu verip, seriyi 1 yıl daha kiralarlar mı ne dionsana ne lan? 10 yıllık kankam o benim, ona serbest
Mal mı oğlum adamlar?Babelin tapusunu verip, seriyi 1 yıl daha kiralarlar mı ne dion
catne mi ryan miBabelin tapusunu verip, seriyi 1 yıl daha kiralarlar mı ne dion
catne mi ryan mi
Mal mı oğlum adamlar?