Ali Naci dün Lerma diyince bu da demeye başlamış, geçin böyle hesapları... Nexusport da bunun gibi sağlam muhabirlerden biri isim ortaya attığında anında kendi haberiymiş gibi giriyor
Erovizyona gel eksik var
6 m dir
6 m dir
Pato serbest mi kiCagne yi satıp patoyu alalım,gelen parayı modere gömelim bence.
evet.Pato serbest mi ki
Transfer konusunda çok kötü yönetim maalesef.Patoyu alamadık 2 ay sonra adam brezilyaya gitti bonservissiz.ulan dursuna falan sovuyoruzda herifler Fernando ile feghouliyi 10 milyon euroya aldılar şimdiki yönetime 10 milyon euro versen 6 ay balenin peşinden koşup son gün nwakeyemeye 10 milyon gomerler.
menajerlerle çalışmıyoruz desek taca cikiyor d'avila her sene kulübe ortak oluyor. Neyin pesindeler çok merak ediyorum ya.
Para?
Cok gec kaldilar. Daha once Eylul'e kadar 3 mac oynuyorduk, simdi Ekim 4'e kadar 6 veya 7 mac oynayacak gibiyiz. Adaptasyon filan derken en az 10 mac kacacak. Yani lige kotu baslangic yapip AL'den de elenebiliriz. Suan yasananlar amatorluk ve beceriksizlik.
ulan dursuna falan sovuyoruzda herifler Fernando ile feghouliyi 10 milyon euroya aldılar şimdiki yönetime 10 milyon euro versen 6 ay balenin peşinden koşup son gün nwakeyemeye 10 milyon gomerler.
menajerlerle çalışmıyoruz desek taca cikiyor d'avila her sene kulübe ortak oluyor. Neyin pesindeler çok merak ediyorum ya.
albayrak otobüs fuarına falan gitmiştir yahu sanmıyorum transfere gittiğiniTransfer konusunda çok kötü yönetim maalesef.Patoyu alamadık 2 ay sonra adam brezilyaya gitti bonservissiz.
cenk ergün ve şuankiler arasındaki fark işte. belhanda kazığı ve bazı futbolcuların yüksek maaşları hatalıydı ama. yine de gomis fernando feghouli mariano gibi 4 tane deve dişi gibi adamı daha formdan tam düşmemiş halde getirdi. iyi bi kadro mühendisliğiydiulan dursuna falan sovuyoruzda herifler Fernando ile feghouliyi 10 milyon euroya aldılar şimdiki yönetime 10 milyon euro versen 6 ay balenin peşinden koşup son gün nwakeyemeye 10 milyon gomerler.