GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 218

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
640,9K
Sayfa
218/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan dursuna falan sovuyoruzda herifler Fernando ile feghouliyi 10 milyon euroya aldılar şimdiki yönetime 10 milyon euro versen 6 ay balenin peşinden koşup son gün nwakeyemeye 10 milyon gomerler.
menajerlerle çalışmıyoruz desek taca cikiyor d'avila her sene kulübe ortak oluyor. Neyin pesindeler çok merak ediyorum ya.
Transfer konusunda çok kötü yönetim maalesef.Patoyu alamadık 2 ay sonra adam brezilyaya gitti bonservissiz.

Para?
Cok gec kaldilar. Daha once Eylul'e kadar 3 mac oynuyorduk, simdi Ekim 4'e kadar 6 veya 7 mac oynayacak gibiyiz. Adaptasyon filan derken en az 10 mac kacacak. Yani lige kotu baslangic yapip AL'den de elenebiliriz. Suan yasananlar amatorluk ve beceriksizlik.

Alakasi yok. Alacagin adamlar idman yapiyor. Baslamadan 1 gun evvel al yeter.

Sosa, mhy, mensah gibi sonra sozlesmeden yillarca donemeyecegin siradan veya bitik adam alacagina bir anda Nzonzi, Fernando Banega gibi adamlar bulabilirsin bu yil.

O yuzden ben olsam ben de beklerdim. Merkez orta saha ve 10 numara disinda ligde en iyi adamlar bizde.

O yuzden rahatim, bekliyorum.

ulan dursuna falan sovuyoruzda herifler Fernando ile feghouliyi 10 milyon euroya aldılar şimdiki yönetime 10 milyon euro versen 6 ay balenin peşinden koşup son gün nwakeyemeye 10 milyon gomerler.
menajerlerle çalışmıyoruz desek taca cikiyor d'avila her sene kulübe ortak oluyor. Neyin pesindeler çok merak ediyorum ya.

Maiconla belhandaya da 18 milyon verdi dursun adlı zerzevat.. bir tane adam akıllı iş yapan yönetim görmeden olecegiz

trabzonun fatih ve thiam transferi için mahkemeye mi ne gidecegini gördüm bi haberde veya tweette...
ulan fatih yüzünden ağzına düşmek de ne bileyim... köylü takımlarla mesafeyi koruyup kesip koyup geçmek varken ...

cenk ergün ve şuankiler arasındaki fark işte. belhanda kazığı ve bazı futbolcuların yüksek maaşları hatalıydı ama. yine de gomis fernando feghouli mariano gibi 4 tane deve dişi gibi adamı daha formdan tam düşmemiş halde getirdi. iyi bi kadro mühendisliğiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt