GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 226

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
641K
Sayfa
226/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando- banega
Alan/pato

Şu oyuncular olsaydı bugün ne forvet ne de orta saha sıkıntısı çekerdik zor değil vallahi zor değildi şunu yapmak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images

orta sahaya bir tane hürriyet lazım bize top geçecek ama adam geçmeyecek tek işi o olacak orta sahada biz melodan sonra bu eksikliği hissediyoruz.
images

Hurriyet bıraktı dostum Sedat Ağçay daha iyi tercih olur

Polonyalıların transfer süreci uzadı. Gitgide maliyetleri de yükseliyor. Bir de tutmazsa büyük bir risk. Bence başka yetenekli ve ucuz genç oyunculara yönelmek gerekiyor. Kuzey liglerinden iki oyuncu ve bir de Elneny ile transfer kapanabilir. Dün haberi çıkan İsmaila Coulibaly alınabilir. Bir ana önce transfer yapılması gerek. UEFA Avrupa Ligi ön elemesi yaklaşıyor. Ligi önceden başlamış bir rakip çıkarsa sonuçlar kötü olabilir. bu yaz UEFA Avrupa Ligi'ni izleyince UEFA'da tekrar bir başarı istiyorum.
Arsenal, Elneny'nin de aralarında olduğu 10 oyuncusunu transfer listesine koydu. (Times)

◉Holding
◉Chambers
◉Mustafi
◉Sokratis
◉Maitland-Niles
◉Torreira
◉Guendouzi
◉Elneny
◉Lacazette
◉Reiss Nelson

Bruma tamam da Garry nedi hocam Allah'ını seversen Garry mi kaldı? Fener'in göndermek için türlü taklalar attığı adamın bizde işi ne? Ne güzel parlatıp sattık paramızı aldık ve adamın son posasını biz kullanmışız onu anladık. Ne geçen sene, ne ondan önceki senenin ilk yarısı 17-18 sezonundaki gibi olamadı Garry. Olamaz da artık. Bruma olursa denenebilir. Ama ben elimizden geliyorsa yeni bir isme yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Renktas oyuncu yetenekli bence sikinti Fenev'de. Kullanamadiklarini dusunuyorum.

Yoksa 2-3 yilda 29 yasindaki topcuya ne olabilir ki? Fizigi iyi mi, kendine bakiyor mu bilmiyorum.

Yeni oyuncu bulup para vermek zor o sebeple yazdim zaten yoksa ben de isterim. Belhanda gitsin onun yerine ve sol kanata yeniler gelsin ama zor, olmayacak.

Bu sene ki takımımda U17 kategorisinde 15 yaşında sol ayaklı Faslı bir stoperim var.

Galatasaray alt yapısından birine ulaşma ihtimalim olsa direk iletişim kurarım.

Çocuk inanılmaz yetenekli, inanılmaz. Galatasaray alt yapısında görmek isterim.

Çocuk şu an KNVB alt yapı takımlarında da oynuyor, bir profesyonel kulübün çocuğu kapması an meselesi. Her hafta ismini vermek zorundayım gelen scout ekiplerine. AZ, FC Volendam ve FC Groningen radarında ve daha sezon resmi olarak başlamadı.

Bu sene ki takımımda U17 kategorisinde 15 yaşında sol ayaklı Faslı bir stoperim var.

Galatasaray alt yapısından birine ulaşma ihtimalim olsa direk iletişim kurarım.

Çocuk inanılmaz yetenekli, inanılmaz. Galatasaray alt yapısında görmek isterim.

Çocuk şu an KNVB alt yapı takımlarında da oynuyor, bir profesyonel kulübün çocuğu kapması an meselesi. Her hafta ismini vermek zorundayım gelen scout ekiplerine. AZ, FC Volendam ve FC Groningen radarında ve daha sezon resmi olarak başlamadı.
Faslı olması büyük soru işareti renktaş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt