GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) Sayfa 227

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
641,1K
Sayfa
227/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun Action da dolaşırken (Hollanda nın BIM'i) minik kızıyla dolaşan bir siyahi bayan gördüm. Kızının uzerinde Garry isimli Galatasaray formasi. Siyahi olmasi sebebiyle ilgimi çekti bu durum ve laf atmadan duramadim. Ne guzel forma dedim minik kiza. Annesi atladi sonra: evet sevgilim eskiden Galatasaray da oynadi dedi. Bir afalladım

Action Kraaiennest te Amsterdam rengim?

Fernando Reges-Badou Ndiaye orta sahasından ikisininde en iyi dönemiydi şimdi Taylan-Ömer-Donk'a düştük.
fernando istediği zaman tamam iyi oynuyodu da ndiaye her zaman bomboş bi topçuydu. ne ofansta yeterliydi ne defansta. rakibin üstüne deli dana gibi koşup tek pasta ekarte olup yerini boş bırakıyodu. nitekim geçen yıl da yine donk-fernando ile şampiyon olduk ndiaye doğru düzgün oynamadı bile. onu satabilmek tarihimizin en büyük başarısıydı muhtemelen.

Sosa - L.Gustavo - MHY ha

Takim mi degistirsem ne yapsam
.
tapatalk_1592863315094.webp

O zaman dersin ki Cengiz'in aldığı Diagne ve Onyekuru takımı taşıdı. Luyindama ve Marcao ile gol yeme sorunumuzu çözdük. Lato yerine Naga'yı alarak sol bek kalitemizi arttırdık falan diyip son şampiyonluğu Cengo'ya da yazabilirsin. Şampiyon olan son kadro iki yönetimin de kadrosu.

Birde şu var.Rakiplerden ekonomik olarak daha iyi durumda olmamız ve Galatasarayın wınner özelliğinide unutmamamız gerekiyor.

kim ne derse desin bu klüp senelerdir özellikle transfer dönemlerini genel anlamda rezalet geçiriyor..Şu dönemleri doğru geçirseydik mümkün değil borçlar bu seviyede olmazdı.
Bu herkes için geçerli tabiki , transferdede hatalar olabilir.Ama bizde çok büyük fiyaskolar olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt