Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Dun Action da dolaşırken (Hollanda nın BIM'i) minik kızıyla dolaşan bir siyahi bayan gördüm. Kızının uzerinde Garry isimli Galatasaray formasi. Siyahi olmasi sebebiyle ilgimi çekti bu durum ve laf atmadan duramadim. Ne guzel forma dedim minik kiza. Annesi atladi sonra: evet sevgilim eskiden Galatasaray da oynadi dedi. Bir afalladım
herkes lermayı istiyor ama bu adam bilgidin capa ofansif özelligi 0
Skorer olanını niye kiralık göndersinler?Hem ben Lerma transferini imkansız olarak görenlerdenim..herkes lermayı istiyor ama bu adam bilgidin capa ofansif özelligi 0
Action Kraaiennest te Amsterdam rengim?
fernando istediği zaman tamam iyi oynuyodu da ndiaye her zaman bomboş bi topçuydu. ne ofansta yeterliydi ne defansta. rakibin üstüne deli dana gibi koşup tek pasta ekarte olup yerini boş bırakıyodu. nitekim geçen yıl da yine donk-fernando ile şampiyon olduk ndiaye doğru düzgün oynamadı bile. onu satabilmek tarihimizin en büyük başarısıydı muhtemelen.Fernando Reges-Badou Ndiaye orta sahasından ikisininde en iyi dönemiydi şimdi Taylan-Ömer-Donk'a düştük.
.Sosa - L.Gustavo - MHY ha
Takim mi degistirsem ne yapsam
Gustavo ve vedat gidebilir
O zaman dersin ki Cengiz'in aldığı Diagne ve Onyekuru takımı taşıdı. Luyindama ve Marcao ile gol yeme sorunumuzu çözdük. Lato yerine Naga'yı alarak sol bek kalitemizi arttırdık falan diyip son şampiyonluğu Cengo'ya da yazabilirsin. Şampiyon olan son kadro iki yönetimin de kadrosu.