Hasan Çam
Ulubatlı Souness
Şimdide 6-8 dediler Seri tarzı yumuşak oyuncu herhaldeinşallah öyledir. belhanda![]()
Şimdide 6-8 dediler Seri tarzı yumuşak oyuncu herhaldeinşallah öyledir. belhanda![]()
yok çarşambaya kadar 1 kap gelir diyordu ya rodop da haftaya ön libero gelir demişCoulibaly mi
Rodop'un oyuncuyu soylememesi iyi. Protokol imzalandiginda aciklariz dedi.
Ayni Marcao transferinde oldugu gibi gizli yurutulen scout transferi, kimsenin tanimadigi oyuncu aciklaninca basliyorsun arastirmaya![]()
malper veya ekici gibi cöplerin pesinde olmadiklarindan bile emin olamiyoruz üstatevet gsc özel harekat oyuncuya ulaştı birazdan çöp yada ligin içinden geçer yorumlarını okuyabiliriz.
bu sezon 3 maçı mı var ben mi yanlış gördüm. umarım bu değildirAndrey vasco de gama
bu sezon 3 maçı mı var ben mi yanlış gördüm. umarım bu değildir
Lemina oyun kurmakta çok daha advanced adam geçiyor bilekleri yumşak. Lerma bildiğin klasik ön libero işte. Tek yönlü bir topçu.Lerma'yı begenmeyen arkadaslar ne bekliyor. Lemina ligde gol ve asisti yok kupada galiba 1 golü var Lerma premier ligde 1 gol 2 asist. Bizim ligde bundan fazlasini yapar. Lerma'nin yanina bulacagimiz 8 numaranında gol ve asist katkisi olmalı. Bu sekilde iyi bir ikili kurabilirsek kadro toparlar.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olm lig yeni basladi 3 mac oldu delirtmeyin yaaaabu sezon 3 maçı mı var ben mi yanlış gördüm. umarım bu değildir