ndao geldi mi
öyle bir oyuncu yok
ndao geldi mi
basladi yine
genetiği loser olan bir takimdan bahsediyoruz appiahlarla alexlerle anelkalarla şampiyon olamadilar, nani rvp diego markovic kjaer gibilerle olamadilar bi halt olmaz.Fener bu senede vasat gibi dibi boylarlar umarım para saçarak o otçu taraftarı mutlu ederek olmuyor bu işler
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
birazdan duyumcu geçinen yavusaklardan biri hatta bizim muhabirlerden birileri bile messiyle bir temas olmadı tweeti atar.Arkadaşlar messiyi soranlar oluyor.
Oyuncunun Premiere lige gitme arzusu var.O yüzden henüz sıcak bakmıyor ama Galatasaray ile ilgili gelecekte neden olmasın diye kapıyı açık bırakmış
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
febenin AAKFeneri bu sene merak ediyorum açıkçası 2.sınıf ama tecrübeli oyuncular aldılar tek artıları bol alternatifli kadro yaptılar
Seni sevdiğim için öyle la, bu dana kızdırıyor.Kimi alalim ustadim. Mané ve ya Sané saralimmi abimize
@Emrah Duvar abiyi fircalamak sana yakisir ustat. Ben yapinca 'yuru len' moduna girmesi beni ziyadesiyle uzuyor!
YALANSerdar sarıdağ: Galatasaray, Kamil Jóźwiak ve Jakup Moder transferlerini bitirme noktasına geldi.
Iki tane cakti fenereöyle bir oyuncu yok
Serdar sarıdağ: Galatasaray, Kamil Jóźwiak ve Jakup Moder transferlerini bitirme noktasına geldi.
Bizim haberleri bjkli niye veriyo abiSerdar sarıdağ: Galatasaray, Kamil Jóźwiak ve Jakup Moder transferlerini bitirme noktasına geldi.
Bizim haberleri bjkli niye veriyo abi
Menajerlerle arası iyi diye aklımda kalmış.Babel'i Sinan Enginle ilk bu söylemişti..Bizim haberleri bjkli niye veriyo abi