Sıddık Saraylı
10 Numara!
Harbi biliyormuş pezvekSordular söylediğin genç kim diye
coulibaly mi diye sorunca ısrarla cevap vermedi ertesi gün evet o dedi
Harbi biliyormuş pezvekSordular söylediğin genç kim diye
coulibaly mi diye sorunca ısrarla cevap vermedi ertesi gün evet o dedi
Yazılan yazıya capsli cevap gibi düşün renktaş.Tırın Tırın Sinan'ın genel olarak tiplemesi buBu boktan görselin esprisi nedir renktaş? Seni tenzih ederek soruyorum, alınma lütfen.
yav dünde sordum ama bu şükrü hanedar kovulmamış mıydı hande hanım ve hasan beyle birlikte?
Sırıtır, sırıtacak. Olmuş oyuncuları alıp geri dönüşü olmayan paralar vermek yerine olmamışı alıp, zamanla eğitip para kazanmalıyız. O gençler hata yapacak, taraftar da hoş görecek, bu işin başka yolu yok.Coulibaly doğru transfer ama ilk 11 de sırıtır mı bilen yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesaj olayını duymuştur herhalde yaw.Şükrü’nün sene sonu ayrılacağı haberi çıkmıştı Davala ile birlikte ama ikisi de duruyor hatta mhy’nin mesajlarını ortaya çıkardı 1-2 hafta önce
Ins potensiyeli vardir hata yapmasinda sakinca yokSırıtır, sırıtacak. Olmuş oyuncuları alıp geri dönüşü olmayan paralar vermek yerine olmamışı alıp, zamanla eğitip para kazanmalıyız. O gençler hata yapacak, taraftar da hoş görecek, bu işin başka yolu yok.
Bu herif birinin yakını zaten debu koulibalyi ilk bu söyledi diye hatırlıyorum.Piri için de ilk bu söylemişti.Hatta moder ve kamili de 20 gun önce yazmış.
Sırıtır, sırıtacak. Olmuş oyuncuları alıp geri dönüşü olmayan paralar vermek yerine olmamışı alıp, zamanla eğitip para kazanmalıyız. O gençler hata yapacak, taraftar da hoş görecek, bu işin başka yolu yok.
Fasli mi busunday alimi’nin suçu neydi terim o da gencti o da zenciydi
????
Şükrü Hanedar ın bundan haberi var mı ?Şükrü Hanedar Ingiltere’ye gidiyormuş eli boş dönmezmişmiş. Pazar ya da pazartesi yola çıkacakmışmış.
Ah be Savaş Çorlu. A Spor senden sıkılmasın, ekranlara çıkmaya devam etmeliyim diye sallamışsın bir şeyler.
- Covid döneminde hiç bir yönetici kafasına göre, anlaşma olmadan, bir diğer ülkeye uçmaz.
- Galatasaray şu an Premier League’i geçtim, Championship’ten bile futbolcu alacak güçte değil.
- Hoca mümkünse kiralık futbolcu is-te-mi-yor.
Rodop durduk yere bu saatlerde tweet atmaz. Coulibaly 99% doğrudur.
Kardeşim milletin yurt içinden 30lukları doldurduğu yerde, yurt dışından wonderkid 19luk getirmek bence de gurur verici❤