Aynen kendisini tebrik ettim ama billur geçiyor çoğu zaman orada burada millete teyit ettirdim diye.Abi selam. Scott Piri geldi ya, GSsevgisi denen hesaba helal olsun dedin mi?![]()
Aynen kendisini tebrik ettim ama billur geçiyor çoğu zaman orada burada millete teyit ettirdim diye.Abi selam. Scott Piri geldi ya, GSsevgisi denen hesaba helal olsun dedin mi?![]()
Bak bu tehlikeli.@TransferWeb1: TEYITLI BILGI / Galatasaray'ın anlaştığı Ismail Cheick Coulibaly için Trabzonspor da teklif yapmış, oyuncu kararını Galatasaray'dan yana kullanmış.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla Scott Piri'yi nasıl öğrenmiş bilinmez tabii ama, attığı diğer twitter bana da üfürme gibi geliyor.Aynen kendisini tebrik ettim ama billur geçiyor çoğu zaman orada burada millete teyit ettirdim diye.
Hakanla cok iletişim kurma.
Aleykum selamSelamün aleyküm ey ümmet-i GSC.
Baya iyiİIsmaila Coulibaly bonservis 500-600 k olacak
aleyküm selam. küs müyüz?Selamün aleyküm ey ümmet-i GSC.
Ismaila Coulibaly bonservis 500-600 k olacak
19 yaşında yeni çıkış yapan oyuncuyu niye bu kadar ucuza veriyorlar.Ismaila Coulibaly bonservis 500-600 k olacak
6 numara değil, daha ziyade 8. Hücum oyuncusu iken geriye devşirilmekte olan bir isim.
2'li orta sahada oynuyor genelde Sarpsbourg'da. Ama 3'lüye çevrilince de 6 ve 8'e geçebiliyor dönüşümlü.
9.00 itibariyle Mart ayında attığı bir gol
1.43'te soluyla yapıştırdığı bir diğer gol
43. saniye itibariyle de yan toptan attığı bir garip gol izlenebilir.
Çokça ileri çıkıp böyle goller deneyebiliyor. Bu sene formayı tam olarak kapmış takımında. Takımın yükselişinde de büyük pay sahibi. Ama henüz ham bir oyuncu direkt orta sahaya gelip sınıf atlatması beklenirse yorabilir bizi.
bu analiz Gscimbom özeldir kıymetinizi bilin![]()
Mohamed Kudus'ü Ajax'a kaptıran Sarı Kırmızılıların yeni hedefi Jesus Mecca
![]()