Can Eroğlu
Aslan Üye
Maçların full halini bulamıyorum keşke bulabilsem de tekrar tekrar izlesemcannnnn tudorlu macları izliyorum,şahane ilk 8 hafta![]()
Maçların full halini bulamıyorum keşke bulabilsem de tekrar tekrar izlesemcannnnn tudorlu macları izliyorum,şahane ilk 8 hafta![]()
patrick vieramız olsun madem hayal kuruyoruz bu gözlerin gördüğü bence gelmiş geçmiş en modern en komple 8 no.Adam emeanuel petiyi yıllarca furbolcu sanmamızı sağlamış biriydiyeni sissokomuz olurmu acaba
naby keitanın leipzigda ki hali birebiryeni sissokomuz olurmu acaba
Galasevgisi gurrpegi olmasin
Gün boyu formu takip ettim. Bizim forum geçen seneye göre baya değişmiş. Yıldız beklentisi yok,beklenti asgari düzeyde. Fifa,pes ve menejerlik oyunlarının yansıması mı acaba.?
0%şu rodapun dediği güney amerikalının almada çıkma ihtimali milyonda kaçtır acaba
İnşallah Umut kardeşim.Hayır gerçekçilik tam olarak.
belhanda oğlunu da getirmiş ftye koşturuyordu antremandaBugün antrenman fotolarında, storylerinde falan Belhanda'yı gören var mı? Belhanda ve Diagne'yi hiçbir içerikte göremedim. bu isimler transfer görüşmesinde mi acaba diye hafif ama çok hafif bi ümitlenme oldu.
olmasın 6 numara 3 tane 8 ile oynaayalım olmuyor mu0%
Almada-Coulibaly ikilisi olmaz, Coulibaly ve Arda'nin arkasina Melo, Fernando ve Lerma gibi bir 6 numara lazim.
Bir gün önceydi obelhanda oğlunu da getirmiş ftye koşturuyordu antremanda
Fakirliğin yansıması.içi geçmiş yıldızlarla ekonominin ayakta duramayacağını anladı millet.yetenek keşfetmek lazım artık.tabi tecrübeli oyuncu da gerekli kadroda, denge kurmayı bilmeliyiz.Gün boyu formu takip ettim. Bizim forum geçen seneye göre baya değişmiş. Yıldız beklentisi yok,beklenti asgari düzeyde. Fifa,pes ve menejerlik oyunlarının yansıması mı acaba.?