Arkadaş bu ne ya bu sene herkes duyumcu oldu
emir ve galasevgisi polonyalilari ilk soyleyen kisiler, rodoptan bile once
Arkadaş bu ne ya bu sene herkes duyumcu oldu
bir kaç kişi yazmış almada olabilir diye.İnanmıyorum tabi ama devre arasında ciddi ciddi ilgilendiğimizde söylendiği için acaba mı dan ziyade bizim hayal ustad.Harbi deli topçu talisca bunun yanında faso diğerleride maksimum fiso kalırTavani 150 milyon. Videolarda inanilmaz kaliteli, ve Messi gibi ayni, topu kaptiracak diyorsun ama yag gibi akiyor. Keske bizim olsa
Almada kesin değil önlibero demiş zaten ama şòyle yaparsak hiç sorun olmazdı0%
Almada-Coulibaly ikilisi olmaz, Coulibaly ve Arda'nin arkasina Melo, Fernando ve Lerma gibi bir 6 numara lazim.
Ama bence oraya tecrübeli biri alınsa daha iyi olur, rotasyona genç bi ön libero daha iyi olur. Tabi bunlrdan önce artık yönetim 2-3 yabancı yollasınCoulibaly geldiyse 6 numara cok onemli hale geldi demektir. Oraya da potensiyel genc oyuncu alalim
evet olabılırımGalasevgisi @Recep Yıldırım olabilir.
henüz imzaladığı bir yer yok ama city chealsea atletico ilgileniyor diye duydum.Kanat rotasyonu bile sağlayabilirdin bu adamla ama işte kaçan balık büyük oldu
Cok iyi bir stoper aldi Arsenal. Arteta dogru isler yapiyor. Lille Gabriel'i almadan once bizim Marcao'yu da istemisti brezilya liginde oynarken. Marcao Lille'de 1 sezon oynasin Gabriel gibi ayni paraya gider.
Lille son yillarda iyi satislar yapiyor.
Emre K - Couly - Slimani- ArdaMuslera
Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi
Transfer
Emre.K - Arda/Feg - Coulibaly - Transfer
Falcao
Ekli dosyayı görüntüle 90331
henüz imzaladığı bir yer yok ama city chealsea atletico ilgileniyor diye duydum.
18 milyon euro transfermarket e göreBonservisi ne kadar bu almadanın üstat
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kai havertz satilirsa leverkusenin bu herifi alabilecegini dusunuyorumhenüz imzaladığı bir yer yok ama city chealsea atletico ilgileniyor diye duydum.
Bakın isterseniz abartıyor deyin ama şu konuda çok netim; Bu adam Arjantin milli takımında Messi'den sonra en çok konuşulan isim olacak.. çok değil max. 4-5 senehenüz imzaladığı bir yer yok ama city chealsea atletico ilgileniyor diye duydum.
18 milyon euro transfermarket e göre
Yerini doldurdular bile. Ajax'li Botman'i aldilar 8 milyona. Ayni Gabriel gibi sol ayakli stoper.Ocampos, simdi Marcaoya sulanir bir ihtimal zaten istiyordu ama Gabrieli aldi. 13-15m arasi satarim direk.
Aslinda istedigim transfer modeli bu iste. Ayni Shaktar gibi kendini ispatlamis Brezilyali veya Arjantilileri 7 milyon 15 milyon arasi almak. FFP bittiginde seneye alabiliriz. En az 30 milyonluk butce lazim. Bizim ornek almamiz gereken tek takim modeli Shaktar. Belki Alman, Fransiz wonderkidler buraya gelmez ama Guney Amerikalilar gelir. Shaktar 10 milyona aldigi adamlari 40 60 arasi catir catir satti.bir kaç kişi yazmış almada olabilir diye.İnanmıyorum tabi ama devre arasında ciddi ciddi ilgilendiğimizde söylendiği için acaba mı dan ziyade bizim hayal ustad.Harbi deli topçu talisca bunun yanında faso diğerleride maksimum fiso kalır
mantıklı bir hamle olabilir ama alman kulüpleri pek arjantin piyasından topçu almıyorlar.Onlar genelde brezilyalı wonderkidlere yöneliyorlar nedense.Özellikle yıllar önce biri demişti brezilyada leverkusenin izleme ağı portadan bile daha iyidir diye.kai havertz satilirsa leverkusenin bu herifi alabilecegini dusunuyorum