Can Eroğlu
Aslan Üye
Son 2 sezondan bahsediyorum.. Sneijder o kadar asist yapmista hepsi gol mü olmus?Aga sen sakamisin.Sneijderin takima neler verdigi ortada Belhandaninda .Hagiye en cok yaklasalan 10 numara Sneijderdi .
Son 2 sezondan bahsediyorum.. Sneijder o kadar asist yapmista hepsi gol mü olmus?Aga sen sakamisin.Sneijderin takima neler verdigi ortada Belhandaninda .Hagiye en cok yaklasalan 10 numara Sneijderdi .
dogru kanka. hagi 1.74 fasli lincoln arda 1.77 sneijder 1.70Aga sen sakamisin.Sneijderin takima neler verdigi ortada Belhandaninda .Hagiye en cok yaklasalan 10 numara Sneijderdi .
dogru kanka. hagi 1.74 fasli lincoln arda 1.77 sneijder 1.70
en çok o yaklasmis![]()
![]()
yoo istemedim benCoulibaly’yi eleştirenler Marcao transfer edilirken yönetimin istifasını istiyordu.
Bi bitmediniz..
Coulibaly’nin geçen hafta oynadığı Molde maçından anlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adamı ilk 11 için almak biraz mantıksız olabilir uzun bir periyot var önümüzde illaki çok farmı şansı bulacak ama bundan daha iyi adamlar ile orta saha kurgusunu yapmak lazım
alman sg mıGalatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, dünyaca ünlü yıldızların yetiştiği Alman SG Wattensheid Kulübü'nü satın alma anlaşmasını imzaladı.
Böyle bişey varmıydı gercekten nette gezerken gördüm merak ettim..?
Oyun stilini Ndiaye'ye benzettim 19 yaşında olması avantaj bir de 2. goldeki asisti mükemmelCoulibaly’nin geçen hafta oynadığı Molde maçından anlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten şaka maka mantıklı olabilirLemina’yı 1,4 ‘e getirelim zaten 20 maç oynuyor bu da geri kalanında oynar