Taner Selman
Büyük Kaptan
Onyekuru da pek dönme heveslisi değildi gibi gerçi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tıpkı Arsenal gibi gereksiz bir takım abi.Bu Monaco bayağı mal yav 2 oldu.
Bu sene çok sıvadı. Fener maçı 5-1 bitmediyse Onyekuru yüzündendir. Kulübün de istediğini sanmıyorum Onyekuru'yu. Kirala kirala nereye kadar yeter, sıktı artık.Onyekuruyada iyi futbolcu yapti forum gercekten bravo, kadiköydeki maci kazanamasaydik o gece onun sözlesmesi yirtilirdi. Simdi bazilari cikip sampiyon oldugumuz sene sukadar gol atti der, tolga cigercide tudor zamani onca gol atti ama benim icin hicbir zaman iyi futbolcu degildi,ömer bayram 10 asist yapti bana göre birak bizde oynamayi süper ligde bile oynayacak kapasite yok o adamda,onyekurunun nesini begeniyorlar aklim almiyo
Iyi ki almamisiz o zmn yaw.Kaan Ayhan ı alsaydık 3-5-2 oynayabilirdik
Bir şey diyecem de. Herkes üstüme dalacak. Bence
Belhanda > Feghouli
Mallık yapıyor mu? Kesinlikle. Ama en azından maçın içinde var çabalıyor. Feghouli ara sıra güzel bir şut çekiyor. Onun dışında tamamen bir sıfır. Ama bence halen ikisiyle de şampiyonluk gelebilir çünkü ikisi de winner oyuncu. Buna kimse bir şey diyemez.
Fatih Terim çift forvet oynatacak deniyor .Iyi ki almamisiz o zmn yaw.
Luyindama donk marcao ilede oynanirKaan Ayhan ı alsaydık 3-5-2 oynayabilirdik
Onyekuru ile takımın da taraftarın da kimyası tuttu.Devre arası kampa katılacaktı hastalığı çıktı.Döndükten sonra fazla skor katkısı yapmadı ama hücum da hep vardı.Şuan gelsin forum içi forum dışı fark etmeden taraftarın çoğunluğu ister..Onyekuruyada iyi futbolcu yapti forum gercekten bravo, kadiköydeki maci kazanamasaydik o gece onun sözlesmesi yirtilirdi. Simdi bazilari cikip sampiyon oldugumuz sene sukadar gol atti der, tolga cigercide tudor zamani onca gol atti ama benim icin hicbir zaman iyi futbolcu degildi,ömer bayram 10 asist yapti bana göre birak bizde oynamayi süper ligde bile oynayacak kapasite yok o adamda,onyekurunun nesini begeniyorlar aklim almiyo