Şükrü Erden
Baba Gündüz
Ortam germek değil. Sen mahalle hanım efendileri gibi dedin mi demedin mi?
Dedi
Ortam germek değil. Sen mahalle hanım efendileri gibi dedin mi demedin mi?
Hocam bağları kopmuş iki tane birden ondan dolayı biz bir şans verebiliriz inan olsun tutarsa 10a satarız tam bir mücevher.Ustad klas da 24 yaşında kariyer toplam maç sayısı 32 ve 1 senedir boşta.Diğer kulupler gerizekalı o zaman ?

Monaco Teknik Direktörü Kovac: "Onyekuru ve Gelson Martins'e çok güveniyorum. Hızlı ve efektifler. Ligin en iyi kanat oyuncularından ikisine sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hem Onyekuru, hem Gelson Martins'ten beklentilerim yüksek." O zaman cinsiyetçi
Tranafermarkt yazmış
Hayır hepsini satabilirlerse ceza almıyorlar anca limite denk getiriyorlarFener bir cok oyuncu icin teklif bekliyormus. Harun, Zanka, Murat Saglam, Gustavo, Jailson, Tolgay, Deniz, Dirar, Zajc, Muriqi, Frey, Mevlüt ve Sayyadmanesh'i satmayi planliyorlarmis. Bunlari elden cikarirlarsa istedikleri her oyuncuyu alabilirler.
skov olsen kaçtı da noldu sanki uçup kaçmıyor arkasından ağlanacak topcular değil..Hauge gelirse profil yapıcam, Skov Olsen'i kaçırdık zamanında bunu kaçırmasak bari
Monaco Teknik Direktörü Kovac: "Onyekuru ve Gelson Martins'e çok güveniyorum. Hızlı ve efektifler. Ligin en iyi kanat oyuncularından ikisine sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hem Onyekuru, hem Gelson Martins'ten beklentilerim yüksek."
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
. Muriqi,
22Darida kacta geliyordu nerede o KUŞ...
O yüzden Onyekuru'yu 45 dk oynattı bugün, alagavat.Monaco Teknik Direktörü Kovac: "Onyekuru ve Gelson Martins'e çok güveniyorum. Hızlı ve efektifler. Ligin en iyi kanat oyuncularından ikisine sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hem Onyekuru, hem Gelson Martins'ten beklentilerim yüksek."
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel gitmezse kanat transferi olmaz.Büyük ihtimalle gider.Belhanda haberini daha Manu yalanlamadı ama yalanlar birazdan..Şu anda 14 yabancimiz var zaten, min 2 de orta saha gelecek deniyor etti 16. Hadi sekidika ve ozornu kiralik gönderdin tekrar 14e dustu, baska kimi göndercez de yedege yabanci stoper alacakmisiz. Kaldi ki bana göre 3 orta saha 1 kanat lazim..