Çok iyi sezon geçirdi. Krunic nispeten az oynadı aslında tam bizlik adam.Şu benaccer i takip eden var mı ne oldu tuttu mu gittiği yerde
Çok iyi sezon geçirdi. Krunic nispeten az oynadı aslında tam bizlik adam.Şu benaccer i takip eden var mı ne oldu tuttu mu gittiği yerde
Demekki bu sezon sampiyon olan 2 yildiz birden takacak haa??Erol Bulut: "Hedefimiz 29. şampiyonluğu getirebilmek."
Kavruk olanbunlarin hepsi birbirine benziyor Bizim oglan hangisi
@ilgazcinar73 ;
“Galatasaray, Coulibaly transferi ile uygun maliyet ile çok iyi bir 8,5 numara alıyor.. Mensah ve Mert Hakan özellikleri olan bir oyuncu. İlerde N’diyae gibi çok yüksek bonservis ile de elden çıkarmak mümkün.”
[Aspor ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bursa döneminden dolayı mı sevmiyorsun3 maç izlediyse bana 1 hafta MYC verin
Menemenden gelen Mert hakan başardıysa bu çocuk daha fazlasını başarır. Çalışmak ve sabır yeterli. Burada bize de büyük iş düşüyor.

Belhanda'yı masaya yatırmışlar.bizim lig taraftarsız mı olacak bilmiyorum ama 2.devre muhtemelen taraftara açılır. rusyada şu an taraftar var ama kapasite-oran var mı bilmiyorum
Belhanda bizimkileri masaya yatirmis gibi GÖRÜNÜYOR.Belhanda'yı masaya yatırmışlar.
Muhtemelen olduk bile haberimiz yok götüm başım ağrıyor son zamanlarda bi MR yapmak lazımBelhanda ve Feghoulinin seneye bizi kanser etme ihtimalini yüzde kaç ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
niye abiBelhanda'yı masaya yatırmışlar.
10.000 kişi olsada alsalar,maç başı 1 miyon gelir en azından.%20 kapasiteyle seyirci alacaklar gibi geliyor bana.
@Murat DurmazKabir azabi gibi mac. Dunya starini oynatsan begenmezsin burda
Tirespor değil mi?
Zamanında boş vaktim var diye Maltepe-Tire maçına gitmiştim de o zaman Tire’de oynuyordu![]()
Selçuk un veliahtıSelcuk yeni bir pastaci yetistirmis