Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin ülkende futbol siyasetin oyun parkı olmuş
3 büyüklerin tümünün gelirleri temlik altında
Borçlar milyar tlyi aşmış Araplar ne yapsın bizim takımları
Göztepe başkanı 1 yıldır satmaya calısıyor satamıyor ki Göztepenin doğru dürüst borcu da yoktur

Reis kararları sen vermiyorsun götünü parayla temizleyen Araplar veriyor satılınca. Kulüp satılsa ne lise kalır ne kongre.

O herifler yatırımı olur da keserse Anadolu takımına dönersin Milan gibi.
Oda bir risk orasına katılırım ama doğru bir futbol aklı bulamamaları da Katarlıların salaklığı bu kadar yatırıma bir kupa olmalıydı. Ben illa kulüp satılsın demiyorum ama ortaklık yapılabilir.

Senin ülkende futbol siyasetin oyun parkı olmuş
3 büyüklerin tümünün gelirleri temlik altında
Borçlar milyar tlyi aşmış Araplar ne yapsın bizim takımları
Göztepe başkanı 1 yıldır satmaya calısıyor satamıyor ki Göztepenin doğru dürüst borcu da yoktur
Ki yarin yabanci siniri gelirse arap seyji napacak turk topcu mu kovalayacak

Hatayspor, Athletic Bilbao'da forma giyen 32 yaşındaki kaleci Iago Herrerín'e resmi transfer teklifi yaptı. Hatayspor, Herrerín transferinde son aşamaya geldi. (TransferWeb)

Sahiplik sakat.Sonuçta alan adam kar yaptığı surece kupa kazanmasını umursamaz.Bir bakarsın 10 sene kupa yok ama kar ediyor kulup.Sonuçta onun malı oluyor.
Bir futbol takimina yatirim yapacak, yatirim sirketleri veya sermaye, basari gelmeden kar edemeyecegini ongorur.Bu yuzden basari gelmesi icin gerekli yonetici veya futbolcu kadrosunu kurmak zorunda oldugunu bilir.Her sene Bizans oyunlari donen genel kurullardan veya Albrayrak gibi yeteneksiz yoneticilerdense profesyonelce yonetilen kulup olmak daha yeğdir

Sahiplik sakat.Sonuçta alan adam kar yaptığı surece kupa kazanmasını umursamaz.Bir bakarsın 10 sene kupa yok ama kar ediyor kulup.Sonuçta onun malı oluyor.
45 m euro bütçe ve dursunun yönettiği bir klüp neredeyse 3 sene üst üste şampiyon oluyordu
Sahiplik kafadan 200 300m bütçe demek türkiye de şampiyon olmama şansı yok bence

Coulbaly mevzusu bile yalan cikti demek,sirf uyum sağlamak adina gelmis gibi yorum yaptim. Ne oldu galasevgisi adli sahis yine sizi kandiracak bisey söyledi mi

Bence lig basladiktan sonra bizimkiler transfere baslayacak yurt disindan.

Bir futbol takimina yatirim yapacak, yatirim sirketleri veya sermaye, basari gelmeden kar edemeyecegini ongorur.Bu yuzden basari gelmesi icin gerekli yonetici veya futbolcu kadrosunu kurmak zorunda oldugunu bilir.Her sene Bizans oyunlari donen genel kurullardan veya Albrayrak gibi yeteneksiz yoneticilerdense profesyonelce yonetilen kulup olmak daha yeğdir

Butcene göre değişir o.Kar etmek için illa kupa kazanmana gerek yok.Arsenal senelerdir kar ediyor diye biliyorum ama kupa alamıyorlar adam akıllı.

Bjk baskaninin aciklamalari,daha once murat ozenin soyledikleri yaninda bjk-lemina haberleri traji komik duruyo.kiralasak biz kiralarız zaten,ne bjksi

Gecen sezon norvec liginden 2 milyona alinmisti, simdi de 12 milyona satiyorlar, 10m kar, iyi para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt