Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.541
- 718
Nasıl aldı ama elinden forma numarasını "DÜNYANIN EN İYİ 10 NUMARASI"niye üstat satmamıstık ki sneijderi yanlış mı hatırlıyorum
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl aldı ama elinden forma numarasını "DÜNYANIN EN İYİ 10 NUMARASI"niye üstat satmamıstık ki sneijderi yanlış mı hatırlıyorum
![]()
o kadar geniş bi herifin yeri kolay dolmaz musap doğrudurSneijderin yeri halen dolmadi ki. 10 no baskasinda okdr. O nu tasiyan Baris özbekden beter cikti
kral sen sabah yaz yoksa çekilmez burası hiçNasıl aldı ama elinden forma numarasını "DÜNYANIN EN İYİ 10 NUMARASI"

rakip scoutlar burayı takip ediyor, sakat bi durum olblrBir bilgi aldim paylasmam serbest mi?
Şu an için sanmam. Eylül ortası gibi yokluktan satma ihtimalimiz oluşacak çünkü tam o ara teklifler gelecektir.
O zaman isteyen inansin isteyen inanmasin beni bilen bilir diyip paylasiyorum bugun floryadaydimYes şef
Özeti izlemiş paylaşmışMarcao niye direk mactan sonra paylasmamis o resimi Neymar icinse?
ONA YENİ AGUERO DİYORLAR / ALİ YAVUZ KOL KİMDİR?
neymar marcao bağlantısı ne kiMarcao niye direk mactan sonra paylasmamis o resimi Neymar icinse?
Belhanda gidiyoe anlaminda mi?O zaman isteyen inansin isteyen inanmasin beni bilen bilir diyip paylasiyorum bugun floryadaydim
Lerma cok yakin
Belhanda cok uzak
Ikisi de bitti gibi gorunuyor hayirli olsun