Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao satılmasında sıkıntı yok ama bu yönetimin yüksek rakamlarla satabileceğine de inanmıyorum yüksek rakamla satış yapılsa 4-5 tane genç adam alıp oynatmaya başlarsın bir döngü oluşur hem başarı hem de oyuncu satışlarından sürekli para gelir.

Marcao 20 m Euro + sonra ki satıştan kar üzerinden %30 payla satılabilir aksi taktir de satılmasın

Ote yandan marcao istediği fotoyu paylaşabilir,uzgun ya da mutlu bi foto.size soracak degil.herseyden bi anlam cikarmak bos

Bakin fatih hoca isik kaana,emine,metecana sans versin stoperde gercekten desteklerim.3 ude ayri ayri yetenekte.son donem emin ve metehan cikistaydi.ogün caliskan onlari kesemedi ve gitti

arkadaşlar 15 den yukarısını hayal felan etmişsiniz lütfen reelist olun kimi bu zamana kadar pazarlayabildik bu zamana kadar top başarımız cavandayı 2,5 a okutmak

Ali Yavuzun biraz artist olduğunu düşünsem de aklı başında 1 kulüp kendisini az parlatıp 10 kağıt rahat kazanır.

Bence Mustafa kapı, Yunus Akgün, Atalay Babacan bunlar daha büyük artist olabilirler Ali Yavuz da öyle bir şey olsa 2’nci lig takımına gidip kendini geliştirmez ben oldum havasına girip kulübe de takılırdı :D

Bence Mustafa kapı, Yunus Akgün, Atalay Babacan bunlar daha büyük artist olabilirler Ali Yavuz da öyle bir şey olsa 2’nci lig takımına gidip kendini geliştirmez ben oldum havasına girip kulübe de takılırdı :D
Evet biraz fikrimi değiştirdi çabası zaten.

Neymar'in mac sonunda aglamasina icim ciz etti lakin

-Her sene kardesinin dogum gunu icin bir yalan bulup maca cikmayan, mac secen Neymar degil

-Her sene 50 maca cikip ayni performansi sergileyen Lewandowski kazandi

-Katar sermayesini har vurup harman savuran, futbolun paradan ibaret oldugunu sanan Psg degil

-Herseyi kendi ozsermayesi ile yapan,kulup gelenegi ve kulturu olan Bayern Munih kazandi

Macin en guzel tarafi bu oldu

şimdi anladınız mı federasyon ve uefanın fbspora neden limit getirdiğini..bu bayernle başedebilecek tek takım sarıkuşlar olduğu için:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt