Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu bonservis konusunda sinan bilgin dogru konusuyordu
Gelen teklif neyse adamin ederi de o
Yok fener buna satmis yok bjk suna satmis
Ndiyade 10mluk bile adam degildi ama 16ya gitti 6ay sonra adami bedavaya kiraladik neredeyse
Transfer sikesi mi yaptik biz simdi

24152.webp

@Hayri Cund şimdi emin mevzusunda sana dargınım.basaksehir macı sonrası begenmişsin galiba reis,ama şener capsızı trabzon macında hata yapıp cocugu sorloth okuzuyle bas basa bıraktıgında ve yine ankaragucu ilkyarısını emin iyi oynamasına ragmen,ıkıncı yarıda 50 metre ilerde top bekleyen linnes cocugu yakınca penaltı olunca,sonrasında guvenini yitiren yorumlarda bulunmussun sanırım :(

trabzon maçı için bişey demiş olabilirim ama agücü maçındaki penaltı için bişey demedim
genel olarak ağır dedim ama pozisyon alması hamleleri fln tecrübeli stoper gibi
ağır olduğu için ozan gibi olamaz ama 11 oyuncusu olabilir 1 iht.

sadece semih ve danyle 10 puan fark atıp şampiyon olduk bu ligde.bjkde ve fenerde kötü kadro da yoktu öyle.bjkde oguzhan,olcay vs bi cıkıs vardı.fenerin kadro zaten iyiydi sow,kuyt falan.Galatasaray takım olmalı herseyden önce.bunu saglayacak oyuncular şart.

trabzon maçı için bişey demiş olabilirim ama agücü maçındaki penaltı için bişey demedim
thanks,rahatladım

Işik Kaan yerine nasil Emin tercih edildi hala kabullenemiyorum ustat icime oturdu

Ederini bulmuşsa eyvallah gitsin de beni yönetim korkutuyor. Orta sahayı toparlayalım derken stoper transferini unuturlar. Forvetsiz
(Ereni saymıyorum) lig ve şampiyonlar ligine başladı bu takım bu yöneticiler yüzünden.

FM'de bu izin muhabbetinde şöyle bir şey de var gerçekte var mı bilmiyorum; Belli bir meblağ (+17) üstüne giderse izin alabiliyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt