Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim dedi lan Belhanda'nın kontratı uzatılıyor diye

Manu ise nerde dedi
forumda renkdaşlarımızın duygularıyla oynayarak "belhanda'nın kontrat uzatılması gibi bir beklenti ve heyecan uyandıran paylaşımlarda" bulunan adi insanlar var.1 ay myc uygun bir ceza olacaktır diye düşünüyorum.

forumda renkdaşlarımızın duygularıyla oynayarak "belhanda'nın kontrat uzatılması gibi bir beklenti ve heyecan uyandıran paylaşımlarda" bulunan adi insanlar var.1 ay myc uygun bir ceza olacaktır diye düşünüyorum.
Abi özür dileyerekten sana basmak durumunda kalıcam sanırım.

Alırmıyız bilmem ama gündemdeki isimler ve aranan oyuncu profili çok iyi. Umarım devamı gelir.. Misal Ndiaye için Stoke €2m bonservis istiyormuş, aynı paraya Coulibaly’i getirmek kral hamledir

parasızlıktan istanbul sıcagında kalıp kamp yapan tek takımız tebrık ederim,2.lig takımları bile boluya erzuruma gittiler kampa

parasızlıktan istanbul sıcagında kalıp kamp yapan tek takımız tebrık ederim,2.lig takımları bile boluya erzuruma gittiler kampa

Milyonluk adamlar Antalya Alanya’ya gidemediler oraların sıcağını tadamadılar diye üzüldün mü dostum. İstanbulda sıcağının ne ekstra problemi oldu.

maçlar başladıgında gitmesi gereken çöplerin hepsi duruyor olacak en lazım olan adamlar ise gitmiş olacak,fatih hocanın küfürlerini duyar gibiyim

Milyonluk adamlar Antalya Alanya’ya gidemediler oraların sıcağını tadamadılar diye üzüldün mü dostum. İstanbulda sıcağının ne ekstra problemi oldu.
antalyada alanyada kamp yapılmaz zaten ölürsün o nemde istanbulda keza nemli

2.3.lig takımları bile serin yerlere gittiler kampa bolu erzurum gibi yerler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt