- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
Banega serbest kaliyor 2m maaş 2 sezon 1 m de imza parasina getiremez miyiz
Arabistana imzaladi bile diye biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banega serbest kaliyor 2m maaş 2 sezon 1 m de imza parasina getiremez miyiz
Arap yarımadasına gitti zatenGetirmeyelim bence.. artık bizi son durak olarak gören, geri dönüşü olmayacak oyunculardan vazgeçmemiz lazım
Orasi oyle tabi de banega farkli topcu yaGetirmeyelim bence.. artık bizi son durak olarak gören, geri dönüşü olmayacak oyunculardan vazgeçmemiz lazım
forumda renkdaşlarımızın duygularıyla oynayarak "belhanda'nın kontrat uzatılması gibi bir beklenti ve heyecan uyandıran paylaşımlarda" bulunan adi insanlar var.1 ay myc uygun bir ceza olacaktır diye düşünüyorum.Kim dedi lan Belhanda'nın kontratı uzatılıyor diye
Manu ise nerde dedi
Cabezas
Sonunda “kafasi” olan bir stoper
Abi özür dileyerekten sana basmak durumunda kalıcam sanırım.forumda renkdaşlarımızın duygularıyla oynayarak "belhanda'nın kontrat uzatılması gibi bir beklenti ve heyecan uyandıran paylaşımlarda" bulunan adi insanlar var.1 ay myc uygun bir ceza olacaktır diye düşünüyorum.
Appden canlı yayın yapmalılar bence ama yok sanırımu19 maçını veren kanal var mı
gs tv vermiyormuu19 maçını veren kanal var mı
Banega asiri problemli bir tip olabiliyor ki bizde muhtemelen oyle olurduGetirmeyelim bence.. artık bizi son durak olarak gören, geri dönüşü olmayacak oyunculardan vazgeçmemiz lazım
parasızlıktan istanbul sıcagında kalıp kamp yapan tek takımız tebrık ederim,2.lig takımları bile boluya erzuruma gittiler kampa
Gs topçularına çöp demek yasak forumda takıntılı bir mod görürse lafı sokarmaçlar başladıgında gitmesi gereken çöplerin hepsi duruyor olacak en lazım olan adamlar ise gitmiş olacak,fatih hocanın küfürlerini duyar gibiyim
antalyada alanyada kamp yapılmaz zaten ölürsün o nemde istanbulda keza nemliMilyonluk adamlar Antalya Alanya’ya gidemediler oraların sıcağını tadamadılar diye üzüldün mü dostum. İstanbulda sıcağının ne ekstra problemi oldu.