Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sahtekarlık sadece bizde dönüyor nedense senelerdir. Her sezon bitmeye 2-3 hafta kala bi yönetici çıkıp transferleri kampa yetiştirecez diyo ama sonuç 0. Ulan bari utan biraz da konuşma sus adam sansınlar
Bir kaç mevkide öyle doğru ama orta saha rezalet. Yönetim bunun altından kalkamaz bu sefer.Yönetim bu kadronun da ligin üstünde olduğunu düşünüyormuş. Biz toptan anlamıyoruz heralde
Hiç transfer olmazsa da şaşırmam artık ben şahsen max 1 transfer bekliyorumBir kaç mevkide öyle doğru ama orta saha rezalet. Yönetim bunun altından kalkamaz bu sefer.
Sistem analizi yapmadan fiyat belirtmek zor ama benimde aklımda o geçmişti. Kendimiz yazalım diyeTransfermark gibi bir site ne kadara mal olur.?
Kus mu var forumda. Indirelim hemenDarida isimini veren kuş nerede; küfür edecektik...
Dolu bi sürüKus mu var forumda. Indirelim hemen
Kus gitti beyler.Inanmayan arkadaslarimiz olabilir ama net Bilgi veriyorum simdi:
Darida Pazar aksam saat 20:20'de Istanbul'da olacak.
Yakin arkadasi Ondrej Vrabec'le gelecekler.
Kus gitti beyler.
GelmeyeceklermişJakup geldi mi
MAD kodlu bir kus var burda 1 tane modlar saptayamadi dahaDolu bi sürü
Allahim insallah halledemezler limit olayini daNovak, Caner, MHY, Gökhan, Sosa ve Sinanin daha TFF de lisansi cikmamis.
şike yaptılar ceza almadılar adamlar ne limiti abi yaAllahim insallah halledemezler limit olayini da
Bu laleler g.t gibi ortada kalir
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi