Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.525
- 73.501
- 5.188
Emre kılınçtan bu sene çok umutluyum. Tam avrupa tarzı bi stili var. 2 seneye yüksek bi satışla giderse şaşırmam. Temposunu yükseltirse fransada falan rahat oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
45 dj oynamış 2;tane çakmış reisDiagne sonradan mi girip 2 atmis. O fizikle ezmistir zaten cocuklari apachi
Reis veritabanını fmden çeksen transfermarktı yine sollar![]()
Evet Babel, Diagne, Emin falan ikinci yarı oynamışDiagne sonradan mi girip 2 atmis. O fizikle ezmistir zaten cocuklari apachi
Yillik 9 milyon euro aliyor orada, bilemedim.
Kıtalara böleriz. Ama ortak kayıt edebileceğimiz bir yer gerekiyor. Ve herkes bir ligden sorumlu olur. Sorumlu olduğu ülkenin liglerini en iyi şekilde takip edip oluşturulabilir.Aslında o işi de gönüllüler yapıyor her ülkede ama FM'deki değerlerin gerçek karşılıkları daha yüksek özellik bakımından.
Kemiksiz aliyor, zaten Italya'dan falan talibi cikar oradan da 4-5 milyon kemiksiz alir. Bizim alabilecegimizi zannetmiyorum.Yaş 33. Barcelondan ayrılırsa başka kulüpte aldığı paranın anca yarısını alır. Yarısı bile bize fazla gelir. 9 milyon kemiksiz mi içinde vergi de var mı?
Yok abi önce TR içi illere bölmek lazımKıtalara böleriz. Ama ortak kayıt edebileceğimiz bir yer gerekiyor. Ve herkes bir ligden sorumlu olur. Sorumlu olduğu ülkenin liglerini en iyi şekilde takip edip oluşturulabilir.
sonra da gozlugunu takip programda okuyo hee kral iyi is ha tam benlikEn büyük veritabanı wyscoutta herhalde. Boku püsürü ne varsa gösteriyo sitede. Adı geçen topçuları da zaten ılgaz çınar falan oradan bakıp yorumluyor
Pc başında scoutluk yapıyosun iştesonra da gozlugunu takip programda okuyo hee kral iyi is ha tam benlik![]()
Onlar aşırı profesyonel. Klüpler dahi kullanıyor. Bir ara 1 aylık bedava sadece 1ligi takip etmiştim. İnanılmaz derecede detaylı şeyler var. X oyuncusunun hatalı paslarına kadar görüntü video varEn büyük veritabanı wyscoutta herhalde. Boku püsürü ne varsa gösteriyo sitede. Adı geçen topçuları da zaten ılgaz çınar falan oradan bakıp yorumluyor
Pc başında scoutluk yapıyosun işte![]()
Gülme knk bizim scoutlar nereden bakıyor onlar da oradan avrupalı hem yerinde izliyor hem bundan yardım alıyor ama bizim trde sadece wyscouttan yürütüldüğüne kalıbımı basabilirim
Olur. Görev almak isterim. Açalım başlığı bence fikir başladıysa gerisi gelir.Yok abi önce TR içi illere bölmek lazım![]()
biliyorum knk ama bizimkiler mackolik falan takiliyodur diye dusunuyorumGülme knk bizim scoutlar nereden bakıyor onlar da oradan avrupalı hem yerinde izliyor hem bundan yardım alıyor ama bizim trde sadece wyscouttan yürütüldüğüne kalıbımı basabilirim![]()
Abi sen aç istersen ben destek olurum.Olur. Görev almak isterim. Açalım başlığı bence fikir başladıysa gerisi gelir.
Tamam başlığı ben açıyorum.Abi sen aç istersen ben destek olurum.
Şu veritabanı/server konusuna bakıcam ben belki forum üzerinden ilerleme şansımız olur.