Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre kılınçtan bu sene çok umutluyum. Tam avrupa tarzı bi stili var. 2 seneye yüksek bi satışla giderse şaşırmam. Temposunu yükseltirse fransada falan rahat oynar

kral özletti
20200824_024544.webp

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında o işi de gönüllüler yapıyor her ülkede ama FM'deki değerlerin gerçek karşılıkları daha yüksek özellik bakımından.
Kıtalara böleriz. Ama ortak kayıt edebileceğimiz bir yer gerekiyor. Ve herkes bir ligden sorumlu olur. Sorumlu olduğu ülkenin liglerini en iyi şekilde takip edip oluşturulabilir.

Yaş 33. Barcelondan ayrılırsa başka kulüpte aldığı paranın anca yarısını alır. Yarısı bile bize fazla gelir. 9 milyon kemiksiz mi içinde vergi de var mı?
Kemiksiz aliyor, zaten Italya'dan falan talibi cikar oradan da 4-5 milyon kemiksiz alir. Bizim alabilecegimizi zannetmiyorum.

Kıtalara böleriz. Ama ortak kayıt edebileceğimiz bir yer gerekiyor. Ve herkes bir ligden sorumlu olur. Sorumlu olduğu ülkenin liglerini en iyi şekilde takip edip oluşturulabilir.
Yok abi önce TR içi illere bölmek lazım :)

yalniz gorunen o ki alt takimi bizim halisaha ekibine 4 kisi daha koyup biz de tokatlayabiliriz
o kornerler falan nedir hele rakibi karsilama vs

En büyük veritabanı wyscoutta herhalde. Boku püsürü ne varsa gösteriyo sitede. Adı geçen topçuları da zaten ılgaz çınar falan oradan bakıp yorumluyor

En büyük veritabanı wyscoutta herhalde. Boku püsürü ne varsa gösteriyo sitede. Adı geçen topçuları da zaten ılgaz çınar falan oradan bakıp yorumluyor
Onlar aşırı profesyonel. Klüpler dahi kullanıyor. Bir ara 1 aylık bedava sadece 1ligi takip etmiştim. İnanılmaz derecede detaylı şeyler var. X oyuncusunun hatalı paslarına kadar görüntü video var

Olur. Görev almak isterim. Açalım başlığı bence fikir başladıysa gerisi gelir.
Abi sen aç istersen ben destek olurum.

Şu veritabanı/server konusuna bakıcam ben belki forum üzerinden ilerleme şansımız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt