- 27 Aralık 2008
- 21.858
- 1.447
- 1.983
Ne diyeyim, umarım ilk haftayı bay geçeriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüh be, Kasımda falan döner diye umutlanıyordum..
İnşallah Muslera eskisi gibi döner bir de işin o boyutu var.
Baskani tupraşi olmadigi icin suclamiyor veya eziklemiyoruz ama
Galatasarayin basinda olan adamin da kasa kolayligi kaynak yaratma oyuncu satisindaki kabiliyet noktasinda daha guclu olmasi gerekiyor.
Fatih hoca sagligini aileni dusun kongreye git demis ne uzatip yipratiyorsun kulubu
Gecen Twitter'da okudum. Faliyet raporlarina göre Albayrak ve baskan içerde olan bütün paralarini almışlar kulüpten. Hemde hiç gelirin olmadığı bir zamanda.
Her hafta ayni haber. Bu hafta yapilacak. Önumuzdeki hafta hareketli gececek. Eylulde transferler gelecek. Ilk lig maci donk, ömer, belhandaGalatasaray'da orta saha transferinde öncelik Lerma’ya verildi. Kolombiyalı futbolcu için de kulübü Bournemouth’a kiralama teklifinin, bu hafta resmen yapılacağı öğrenildi.
@skorer
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca cengiz'in pubg takım davetini yanıtsız bırakıyormuş.fifa'da da cengiz online olunca konsolu kapatıyormuş hemen , araları soğuk besbelli..Yuh
Dun ali naci terimle cengizin arasi acik dedi
Sampiyon olamazsak 2021de kaos bekliyor bizi
Bende o konuda şüpheliyimİnşallah Muslera eskisi gibi döner bir de işin o boyutu var.
Düşüncesi bile korkunçBende o konuda şüpheliyim
Umarım eski performansı ile döner
Tüh be, Kasımda falan döner diye umutlanıyordum..
Berat özdemir ne güzel olurdu be , çok iyi topçu ileride irfan gibi pişman eder.Adı geçen çoğu oyuncudan hem daha iyi hem alınma ihtimali daha fazla.Ozandan da mert hakandan da iyi topçu
Ulan madem Muslera askıya alınacaktı neden 6 aylığına Beto'yu almadınız, Fatih kazmasına lüzumsuz para döktünüz.
Hoşgeldiniz ustad mevlevi misinizçok teşekkür ederim. bizim yolumuz belli. bizim yolumuz pirin yolu. gönlümüzü iyi tutmak kafî. eyvallah.