Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.369
- 3.531
- 2.088
iş aytaç kara'ya gidiyor hatta yekta kurtuluş'ta gelirse şaşırmamUmarim yalandir.
Biktim sacmasapan islerin pesinden kosmamizdan. Tolgay nedir Ekici nedir ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş aytaç kara'ya gidiyor hatta yekta kurtuluş'ta gelirse şaşırmamUmarim yalandir.
Ciddi değilsin değil mi?Tolgay yav başka kim olacak.
Kendi agzinla diyosun adam iyi takım kurdu ama kötü oynadılar sahaya çıkmadan savunmam diyosun adam iyi kadro kurup kötü oynadıysa takım teknik ekibe salla başkana niye sallıyorsun.o hatayi bir kere yaptik bir daha asla lig baslayip takimo gormeden laf etmen benim bu seneden umudum yok kimi alirlarsa alsinlar bu degismez bu yonetim beceriksiz is bilmezdir
Umarim yalandir.
olm salla yaw.Emeklilik ikramiyesinden alırız anca o payıAlex Telles, Porto'da kalacağını açıkladı.
(O Jogo)
bizim satıştan kar payı yalan oldu.
Kimseyi aldığımız yok ya , fenerden oyuncu istiyor diyen aspor muhabiri.Fb ile dalga geçiyorduk şimdi biz fb nin artıklarınımı toplayacaz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen saniyormusun teknik ekibin tercihleri aliniyor gecen sene onyekuru denildi babel geldi ayrica onemli olan takimi kurmak degil zamaninda kurup teknik heyete teslim etmek ligin ucuncu haftasi falcao lemina geldiKendi agzinla diyosun adam iyi takım kurdu ama kötü oynadılar sahaya çıkmadan savunmam diyosun adam iyi kadro kurup kötü oynadıysa takım teknik ekibe salla başkana niye sallıyorsun.
Bir şekilde çözerler sanırım özel uçak izin vs...Yeterki çaba göstersinler.Yalanmış, ingilterede 14 gün karantinasımı ne varmış, adam oraya gitse 14 gün anca duvarlarla görüşür.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim bu çavo ?Yalandır ama mutlu oldum![]()
biz alamıyoruz alamadığığımız gibi eldekileri de satamıyoruzBizim dışımızda herkes bir şekilde eksiğini dolduruyor