- 11 Haziran 2015
- 39.851
- 28.258
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB de Gustavo'yu bize vermek için can atıyordu zaten.Fenerden istesem istesem Gustavoyu isterim ben olsam. Digerlerini geçiniz. Alper Potuk, Mehmet ekici, Tolgay.. boş işler bunlar. Geçiniz.
Koltuk sevdasıYönetim mayısta seçilemeyeceğinin farkında hatta marttaki mali kurul yapılsa bu sefer iki türlü ibra edilmeyip yine gideceklerinin de farkında niye bu kaos ortamında 1 seneyi daha kaybediyoruz.
Yönetim mayısta seçilemeyeceğinin farkında hatta marttaki mali kurul yapılsa bu sefer iki türlü ibra edilmeyip yine gideceklerinin de farkında niye bu kaos ortamında 1 seneyi daha kaybediyoruz.
O anlamda demedim. Bizde o iş yapar diğerleri gereksiz.FB de Gustavo'yu bize vermek için can atıyordu zaten.
bu bence yanlış düşünce gecen sene bu kulüp 100 milyon eurodan fazla para topladı.Sen dogarken parasi pul olan ulkede dogarak maca 5-0 yenik baslamissin, problem tuttugun takimin ekonomisinde degil, birileri gaz buldum diye takila dursun ulke batakta toptan!!
alan yok demiyorlar da kaldı diyorlar.Alex Telles, Porto'da kalacağını açıkladı.
(O Jogo)
bizim satıştan kar payı yalan oldu.
Tipe bak büyük topçu olacağı çok belli mülayim değil suratı
Aynen baya çabalıosunuz gibi görünüyorFenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen Sözcü Gazetesi’ne konuştu: "Göreve geldiğimiz sezon, futbol harcamalarımızı 91 milyon euro’dan 64 milyon euro’ya indirdik. Bu sezon da amacımız 50-55 milyon euro seviyesine indirmek."