Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerden istesem istesem Gustavoyu isterim ben olsam. Digerlerini geçiniz. Alper Potuk, Mehmet ekici, Tolgay.. boş işler bunlar. Geçiniz.

Yönetim mayısta seçilemeyeceğinin farkında hatta marttaki mali kurul yapılsa bu sefer iki türlü ibra edilmeyip yine gideceklerinin de farkında niye bu kaos ortamında 1 seneyi daha kaybediyoruz.

Sen dogarken parasi pul olan ulkede dogarak maca 5-0 yenik baslamissin, problem tuttugun takimin ekonomisinde degil, birileri gaz buldum diye takila dursun ulke batakta toptan!!
bu bence yanlış düşünce gecen sene bu kulüp 100 milyon eurodan fazla para topladı.
Sampiyon olmak içi kurduğumuz takimin maliyeti maaş olarak 60 milyon euro para pul diyoruz ama bugün sistemini oturtmuş bir Belçika da adamlar 30 milyon euroya takim kurup oynaiyorlar 10-15 milyona da oyuncu alabiliyorlar da 2,5 milyona diattyi alip 30 milyon piyasa değerine çıkarıp satıyorlar. Sen ne yapıyorsun peki seri, nzonzi, lemina, falcao, babele ayni sene 15 milyon euro maaş veriyosun.
Futbol kulüpleri için 5-0 geride başlıyorsunu kabul etmiyorum.

Bugün trabzonspor Uğurcan, abdulkadir, sorloth elindeki su uç oyuncuyu satışa minimum 50 milyon euro elde eder degil mi?
Hah iste olunca oluyor. Senin elinde güya turkiyenin en iyi scout sistemi var.
Bu sene belhandanin maaşı 3 milyon karşılıklı anlaşıp zararsız serbest bırakan o paraya 2 daha katip 20 milyona satabilecegin oyuncuyu bulup alabilirsin. Turkiyede futbola akıtılan paranin haddi hesabi yok senede 500 milyon lira para harciyoruz.
Avrupanın baş takımları veya İtalya cin gibi karanlık paraların olduğu ülkelerle degil. Belçika, Danimarka, Avusturya gibi ülkelere bakmak gerekir.

nordsjaelland her sene minimum 10 milyon euroluk oyuncu satıyor, sıfırdan çıkartıyor 1-2 sene isliyor ve satıyor. Toplam kulüp değeri 50 milyon euro ol ayan takim kadar olamiyorsak sorunu başka yerde aramamiz lazim. Futbolda donen para döviz olabilir ama sen sadece bu ülkede TL kazaniyorsun. Ş.liginden kazancın euro,oyuncu satışlarından kazancın euro keza dünyaya acilirsan, açılmayı bilirsen buradaki kazancını sallamazsin bile.
Normal yaşam için avrupa-turkiye makası doğru ama futbol için bu bence yanlış bir söylem.

Paintsil büyüklerin içinden geçip seneye büyüklere transfer olmaya müsait bir oyuncu.Genkte olmadı ama burada açılır bence

özlettin büyük başkan, yüz yıl geçti hala senin aldıklarınla kadro kuruyoruz..
images%20(6).webp

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen yıl sakatlıklar olmasaydı açık ara şampıyon olurduk. En kötü ihtimal ikinci olurduk.

Kadromuz bazı arkadaşların yazdığı gibi kötü degildi bence. Sorun yaşadığmız sakatlıklardı. Ve bunların çoğu kas sakatlığı. yanlış antreman sonucu. Bu yüzden scott piri geldi.

Babel, Jimmy, Belhanda gibi futbolculara bonservis yok diye dünyanin maşını bağlıyoruz ve sonra elden çıkartamıyoruz.

Orta sahaya Lemina ve Seri olursa, iyi tercıh olur bence. Bunların yanında Coulıbalı ve Moder gibi genç, yetenekli oyuncu eklenebilinir.

Ben bu hafta transfer yapamazlarsa, gelecek hafta Marcaoun gitmesini bekliyorum.

Simdiden belki 12-13 milyon arasi teklifler vardir ve o rakami 14-15e cikartabilirler ve sonra, hocam Marcaou bu fiyata satalim sen bu takimla yeni kadro kur derler. Hoca baska türlü transfer yapilmiyor diye evet der artik.

O rakam kasaya girdigi an, bence Babeli (500 bin) ve Belhandayi (2 milyon ucuz diye iyi imza parasi alir) artik toplam 2,5 milyona falan yollarlar ve tepki cok olmaz diye umarlar.

17,5-18 milyona 1 stoper, 1 kanat ve 2-3 orta saha bulmaliyiz o zaman. Para yetmez diye 1 veya 2 adami belki zorunlu opsiyonla kiralariz.

geçen transfer sezonu ne güzeldi yav tık yok bu sene

Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen Sözcü Gazetesi’ne konuştu: "Göreve geldiğimiz sezon, futbol harcamalarımızı 91 milyon euro’dan 64 milyon euro’ya indirdik. Bu sezon da amacımız 50-55 milyon euro seviyesine indirmek."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt