Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6C2DD300-9737-4064-A287-2D1C8466026D.webp

Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen Sözcü Gazetesi’ne konuştu: "Göreve geldiğimiz sezon, futbol harcamalarımızı 91 milyon euro’dan 64 milyon euro’ya indirdik. Bu sezon da amacımız 50-55 milyon euro seviyesine indirmek."
Taraftarları Gustavo ve Kruse'nin harbi harbi 2,5 milyon euro civarı maaş aldığını düşünüyo..

Bizim kulübun oyuncu almak gibi bir planı yok olsaydı çoktan almıştık.
Ta ay basinda ben yazdım. Oyuncu almak isteyen bir suru free oyuncu varken alırdı 18 yasında potansiyel gebelerde boş gezdi, 25 yasında olup tecrübe sahibi oyuncular da geziyor. Hala çoğu kulüp battik diyip eldekilerden kurtulmanın hesaplarini yapıyor. Hic mi bize uyan oyuncu yok su koca listeden.

Orta sahayı olursa
seri-x olmazsa donk-x planliyoruz bariz belli bu. ikisi ayni mi degil ama nasil bu ortak noktadas bulusuyoruz bende hayret ediyorum. Bu seneki kanat transferi de emre-kerem ile bitti. Ali yavuzda var unutun kanat oyuncusunu.
Biz transferi aslında bitirdik orta sahamız donk-ömer buna kendinizi hazırlayın bu saatten sonra olursa fırsat transferi minimum maliyetli oyuncular gelecektir tabi gelirse. Gelmezse 1-2 genç ve asil transfer amacımız olan yedeğe transferleri kaçırmayiz muhtemelen.

Taraftarları Gustavo ve Kruse'nin harbi harbi 2,5 milyon euro civarı maaş aldığını düşünüyo..

Onların bir ton algıcı hesabı var amaçları sadece algı oluşturmak yani taraftar bile olmayabilirler.

Twitterdan aptalca şeyler yazınca kulüp şampiyon olmuyor bunu belki bir gün farkederler.

Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen Sözcü Gazetesi’ne konuştu: "Göreve geldiğimiz sezon, futbol harcamalarımızı 91 milyon euro’dan 64 milyon euro’ya indirdik. Bu sezon da amacımız 50-55 milyon euro seviyesine indirmek."
el altından verdiklerinizi hesaplamıyor herhalde bu hukukçu.

Galatasaray'da yeni transferler harici lisansı çıkmayan futbolcular:

Martin Linnes

Ömer Bayram

Emre Taşdemir

Ryan Donk

Birhan Vatansever

Ajansspor

' Galatasaray'da transfer bitmez '

Hakikaten de bitmiyor, baydı artık. Başkan, Albayrak, yönetim gerçekten iyi niyetli ve çalışıyor olabilirler. Ancak iyi bir yönetici olmak, strateji geliştirmek, plan, program yapmak kesinlikle bunların işi değil. Arkadaş bu FFP illeti son bir kaç yıldır bizimle, yani bugünün mevzusu değil. Hiç mi strateji geliştirmez, plan yapmaz, önlem almazsınız. Bir sezon öncesi de eksiği gediği giderip, tam takım başlayın sezona yahu.

Çok değil, bu kulüp 20 yıl önce Avrupa'da herkesi gözüne kestiriyordu. Şimdi ön elemeden gelecek muhtemel köy takımını eler miyiz acaba diye düşünüyoruz.

FFP tamam da ne ara bu kadar vizyonsuz olduk ?

"TFF Yönetim Kurulu, bugünkü toplantısında Merkez Hakem Kurulu'nun Başkan ve üyelerini belirledi.

Serdar Tatlı başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu şu üyelerden oluşuyor:

BAŞKAN
SERDAR TATLI

ÜYELER
METİN TOKAT
EROL ERSOY
KADİR TOZLU
MAHMUT ÇETİNER
MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU
HİKMET ÖKSÜZOĞLU
AHMET ERDOĞAN
NEDİM GÖKLÜ"

Ustat kiralik topcu senin degil neticede 1 yillik kiralamada alisma sureci derken 4 5 ay ztn verim alamiyorsun topcudan 2 yillik olmali ki verim alabilesin
Belese almiyoruz sonucta o yuzden dedim

Tabiki iki yıllık daha iyi olur.
gönül ister bonservisiyle kaliteli oyuncu alalım..Zaten en iyisi o..
fakat şu geçici dönemde kiralık formulü bizim için olmazssa olmazdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt