- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarları Gustavo ve Kruse'nin harbi harbi 2,5 milyon euro civarı maaş aldığını düşünüyo..Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen Sözcü Gazetesi’ne konuştu: "Göreve geldiğimiz sezon, futbol harcamalarımızı 91 milyon euro’dan 64 milyon euro’ya indirdik. Bu sezon da amacımız 50-55 milyon euro seviyesine indirmek."
Onların bir ton algıcı hesabı var amaçları sadece algı oluşturmak yani taraftar bile olmayabilirler.Taraftarları Gustavo ve Kruse'nin harbi harbi 2,5 milyon euro civarı maaş aldığını düşünüyo..
el altından verdiklerinizi hesaplamıyor herhalde bu hukukçu.Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Alper Pirşen Sözcü Gazetesi’ne konuştu: "Göreve geldiğimiz sezon, futbol harcamalarımızı 91 milyon euro’dan 64 milyon euro’ya indirdik. Bu sezon da amacımız 50-55 milyon euro seviyesine indirmek."
Koduğum yalı çocukları limitin 3 katına çıkacak kimse de bir şey demeyecek. Sizin kurduğunuz düzeni düzeyim.
birhan bizde asgari ücrete oynuyor herhalde. çocuğun lisansı hep bizde ama parçalıyla göremedik doğru dürüst.Galatasaray'da yeni transferler harici lisansı çıkmayan futbolcular:
Martin Linnes
Ömer Bayram
Emre Taşdemir
Ryan Donk
Birhan Vatansever
Ajansspor
Coulibaly gelir sadece. belki Seri de olabilir.Lerma, Seri, Moder, Rakitic, James, Coulibaly
En az 3'ü gelmeli
omerle linnes ne alakaGalatasaray'da yeni transferler harici lisansı çıkmayan futbolcular:
Martin Linnes
Ömer Bayram
Emre Taşdemir
Ryan Donk
Birhan Vatansever
Ajansspor
haksızlık etmiyor musunuz? ellerinden geleni yapıyorlar bence. hem de hastalık durumu falan olmasına rağmen.Harbiden yönetim istifa.
Haberlere göre Linnes'i gönderiyoruzdur.Ömer ise sözleşme yenileyince çıkarırız diye tahmin ediyorum.Yoksa başka bi açıklaması yok Ömer'in..omerle linnes ne alaka
Ustat kiralik topcu senin degil neticede 1 yillik kiralamada alisma sureci derken 4 5 ay ztn verim alamiyorsun topcudan 2 yillik olmali ki verim alabilesin
Belese almiyoruz sonucta o yuzden dedim